1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.48 în afară de 5)
Loading...

Banana Splash slot le va oferi jucătorilor un cocktail răcoritor de distracție și emoție.

Nuci de cocos, mango cu aripioare, căpșuni pe valuri și ananasul-guardă de viață îl duce pe jucător pe o plajă tropicală, unde îl așteaptă distracții distractive. Boabele și fructele apetisante amintesc de vacanța de vară, unde emoțiile și adrenalina sunt mari.

Fructele tropicale sunt căutări frecvente ale sloturilor, iar un nume frumos al Banana Splash slot este o dovadă în acest sens. Efectele de animație fascinante și muzica ușoară vor da o stare de spirit bună adevăraților gurmanzi, mai ales că în joc vor fi o mulțime de surprize pregătite de dezvoltatori. Cinci role cu nouă linii de plată, un simbol Wild și o mulțime de lucruri interesante îl așteaptă pe parior. Marea Caraibelor, nisipul auriu, soarele și culorile strălucitoare vor transforma jocul într-o călătorie de neuitat.

Pe fundalul plajei largi cu nisip alb și mare limpede descoperă un domeniu imens de posibilități. Culorile pe care dezvoltatorii le-au folosit în joc sunt calde, astfel încât starea de spirit tropicală este oferită jucătorului. Atmosfera paradisului bananelor impregnează întregul joc, care poate fi accesat din orice punct de internet.

Puteți juca jocul ca Banana Splash slot în versiunea demo. Jocul se bazează pe rotirea rolelor folosind moneda virtuală, fără nicio investiție monetară. Modul de joc pe bani îi oferă jucătorului posibilitatea de a simți întreaga unitate a atmosferei.

Butonul “Bet One” determină mărimea pariului, de la 1 la 100 de credite. După aceea, jucătorul trebuie să specifice o linie activă pe care va paria. Selecția se face prin intermediul butoanelor cu cifrele 1, 3, 5, 7, 9. Dacă sunteți interesat de joc la rate maxime, trebuie să alegeți modul “Bet Max”.

Jocul începe cu ajutorul butonului “Start”. După ce faceți clic, începe o rotire cu setările declarate. “Start automat” activează învârtirea în mod automat. Dacă este necesar să citiți toate regulile de joc, faceți clic pe “Paytable”. Pentru a dezactiva sunetul, utilizați butonul cu difuzorul situat în colțul din dreapta sus. Combinațiile profitabile sunt evaluate de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă.

Imaginea principală din aparatul de păcănele Banana Splash este portretul unei banane. 2, 3, 4 sau 5 din aceste imagini vor aduce ratele 10, 250, 2500 sau 9000. În plus, banana este simbolul Wild din joc și înlocuiește orice simbol. Singura excepție este simbolul Scatter. Combinațiile de joc cu banana aduc un câștig dublu.

Simbolul Scatter din joc este o insulă tropicală. Bineînțeles, Paradisul va da un profit indiferent de câmpul în care cade. Pentru Scatter, jucătorul va primi un câștig cu multiplicatori de 2, 5, 20 și 500, crescuți proporțional cu numărul de linii. În cazul în care pe ecran apar mai mult de două imagini ale insulei, jucătorul primește modul Free spins.

Unele semne se încadrează în suma de 2, 3, 4 sau 5. Pepenele care se odihnește într-un hamac sau căpșuna pe schiurile acvatice dau multiplicatori de 2, 25, 125 sau 750. Portocala cu aripioare și mască și nuca de cocos cu tobe încântă jucătorul cu un multiplicator de 15, 75 și 250. Ananasul-salvamar este un personaj separat care oferă jucătorului credite în valoare de 20, 100 și 400.

Joc de risc și rotiri gratuite de bonus

După ce combinația profitabilă a căzut în Banana Splash slot, jucătorului i se oferă dreptul la un joc de risc. Dacă doriți să vă asumați riscul, apăsați butonul cu suitele de cărți roșii și negre. Există un buton “Take Win” pentru salvarea rezultatului, pentru aceasta trebuie să faceți clic pe el în orice moment înainte de deschiderea cărții. Dacă vei ghici culoarea cărții, câștigul tău se va dubla.

Pentru a câștiga 15 rotiri gratuite, ar trebui să cadă cel puțin trei Scatters pe ecran. În timpul rotirilor gratuite, profitul este triplat și însumat automat. Dacă trei Scatters cad în mod repetat, creditele sunt salvate și modul Free Spins este declanșat din nou.

Concluzia

Banana Splash slot are o interfață foarte clară; iar începătorul nu se va încurca în reguli și butoane. Culorile strălucitoare și peisajele intense transportă jucătorul în lumea minunată a Insulelor Caraibe, iar o mulțime de premii fac jocul confortabil.

Pentru a plonja în lumea jocurilor de noroc cu aparatul de slot Banana Splash este disponibil pentru toată lumea. Colectează-ți cocktailul tropical de emoții!