1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.88 în afară de 5)
Loading...

Lucky Pirates slot a fost creat pentru a te bucura și a-ți încerca norocul. De la apariția sa în cazinourile online, acest joc de bază a devenit din ce în ce mai popular printre jucătorii din întreaga lume.

De fapt, Playson adaugă la cele mai bune sloturi o grafică excelentă, inclusiv vedere la mare și muzică. Apropo, Lucky Pirates slot are sunete de pescăruși și valuri. Muzica în sine amintește despre stilul hawaiian. Toate aceste detalii ajută la crearea unei atmosfere speciale a jocului.

Mașina de jocuri de noroc folosește personaje uimitoare de fructe, care arată ca niște pirați. Puteți uita de pictogramele obișnuite și plictisitoare. Există cireșe cu cercei, care sunt cunoscute ca fiind o caracteristică tipică a piraților. Prunele poartă bandană, iar un pepene verde are mustață.

Lucky Pirates slot are 9 linii de plată, 3 rânduri și 5 role. Toată lumea o poate aprecia, jucând gratuit și fără înregistrare. Este util să înțelegeți toate regulile necesare. Jucătorii pot alege singuri cantitatea de linii de plată. Numărul acestor linii de plată este ales cu clic pe “Linii”, care are taste săgeată relevante pentru a selecta. Clicul în sine este însoțit de un sunet puternic de coarde.

Pariul depinde de oportunitățile bănești ale jucătorului, care sunt afișate de “Credit”. Dacă cineva dorește să își asume riscuri, este posibil să aleagă “Max Bet”. Fereastra relevantă, care se numește “Win”, arată suma, un jucător a câștigat. Dacă fereastra este goală, înseamnă pierdere. Pentru a lansa Lucky Pirates slot, veți apăsa butonul roșu “Start”.

Jocul de cazinou online începe cu apariția unor simboluri speciale. Apropo, aceste simboluri au o valoare diferită pentru câștig. De exemplu, o lămâie zâmbitoare și cireșe nu sunt un mare noroc. Aceeași situație apare, atunci când întâlniți astfel de pirați reali ca o portocală și o prună. Un pepene verde mustăcios și struguri veseli sunt mult mai profitabile. Dar cel mai norocos simbol este reprezentat de un papagal roșu înarmat.

Toate informațiile despre câștiguri pot fi găsite cu ușurință în tabel. Trebuie doar să apăsați butonul verde “Ajutor”. Tabelul arată ca o hartă maritimă cu legenda definită. Jucătorii din România spun că jocul de păcănele Lucky Pirates oferă șansa de a câștiga 100 000 de dubloane de aur în timpul unei învârtiri.

Jocul nu sugerează niciun bonus simplu. Dar simbolul scatter stea (stea de mare) poate face combinații câștigătoare, pornind de la numărul minim de simboluri potrivite, care sunt 2. Există, de asemenea, încă un avantaj al Lucky Pirates slot, datorită simbolului wild. Această monedă de aur poate schimba orice simbol pentru a face combinații câștigătoare.

În România, Lucky Pirates slot oferă întotdeauna șansa de a dubla câștigurile cu ajutorul jocului gamble. Această variantă laterală este un joc de cărți. Papagalul roșu arată o carte, iar jucătorii, la rândul lor, trebuie să aleagă dintre cele patru cărți. Este o ocazie ideală de a dubla câștigul în cazul în care jucătorul ghicește corect. În caz contrar, acesta pierde tot câștigul.

Dacă doriți să jucați și să obțineți bani, este necesar să vă înregistrați. Cu Lucky Pirates slot puteți învăța toate regulile și apoi puteți naviga pe bani reali.