1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Egyptian Heroes slot reprezintă o oportunitate excelentă de a vizita atracțiile Egiptului Antic.

În acele vremuri, egiptenii se închinau la un număr mare de zei și, pentru a le câștiga mila, au ridicat piramide și alte structuri arhitecturale, care nu au analogii în întreaga lume. Este uimitor, dar cele mai multe dintre ele există și astăzi, se spune că există multe secrete ascunse acolo.

Slotul aparține colecției de sloturi ale companiei “Net Entertainment” – utilizatorul deschide un câmp de joc cu 5 role și 20 de linii de ieșire. “Pariul maxim” va fi egal cu 100 de lire sterline.

Apăsând butonul roșu situat în mijloc și butonul “Auto Play”, puteți începe rotația rolelor. Modul de joc automat oferă posibilitatea de a urmări rotația rolelor fără a continua pariurile – fiecare următoare rotire a bilei în tambur va fi egală cu ultimul pariu făcut manual.

Funcția suplimentară a liniei Golden Bet Line.

Nu există jocuri bonus suplimentare în acest slot, precum și un joc de risc, în timpul căruia puteți crește câștigurile de 2 sau mai multe ori. Egyptian Heroes slot este lipsit de această oportunitate. Dar, ca o compensație, dezvoltatorul a oferit o funcție foarte interesantă a Golden Bet Line. În timpul rotirii rolelor, una dintre linii este evidențiată în culoarea aurie. Dacă pe ea se formează o secvență de premii, atunci câștigul jucătorului este multiplicat cu coeficienții de la 2 la 5.

Caracteristicile Egyptian Heroes slot

Combinațiile câștigătoare sunt formate din 2, 3, 4 sau 5 simboluri semnificative. Numărarea combinațiilor aliniate se face de la stânga la dreapta, de la primul tambur. Cele mai mici simboluri câștigătoare sunt reprezentate de simboluri de cărți. Acestea sunt capabile să înmulțească pariul jucătorului de la 2 la 125 de ori.

Zeitățile misterioase sunt simboluri mai generoase. Doar două imagini similare înmulțesc pariul utilizatorului de 8 ori. Atunci când pe ecran apare o combinație de 5 imagini de zeități, jucătorul va primi de la 500 la 4000 de credite.

Piramida egipteană apare în acest emulator ca un simbol wild. Sarcina sa principală este de a înlocui unele simboluri pentru formarea unor secvențe de premii. Aceasta este o funcție convenabilă care vă permite să colectați cât mai multe lanțuri câștigătoare de simboluri. Piramida egipteană poate înlocui toate imaginile mai puțin semnificative, cu excepția Scatter. Iar dacă piramida apare pe rola a 2-a, a 3-a sau a 4-a, atunci va manifesta proprietatea de expansiune – adică va ocupa întreaga serie, acoperind combinațiile câștigătoare.

Simbolul scatter este reprezentat de imaginea faraonului. El nu plătește mult, dar apariția sa este posibilă oriunde, chiar și pe acele linii care nu sunt active în runda care se joacă. De asemenea, 3 sau mai multe dintre aceste imagini oferă posibilitatea de a obține între 10 și 20 de rotiri gratuite:

  • 3 Faraon va aduce 10 rotiri;
  • 4 Pharaoh – 15 rotiri;
  • 5 Faraon – 20 de rotiri.

În acest caz, pe toba din mijloc acționează un simbol wild expansiv lipicios, care crește considerabil șansele de câștig ale utilizatorului.

Egyptian Heroes slot are o serie de avantaje semnificative față de emulatorii similari:

  • Grafică excelentă, astfel încât personajele și aventurile lor de pe ecran să pară cât mai realiste;
  • posibilitatea de a juca online fără a descărca software-ul;
  • Factori de multiplicare mari;
  • Capacitate maximă din partea elementelor Wild și Scatter;
  • Funcția suplimentară a liniei Golden Bet Line.

Cu aparatul de păcănele Egyptian Heroes, toată lumea poate încerca să pună mâna pe bogăția nebănuită protejată de zeița iubirii Basted, patronul războinicilor Monte, zeul pământului, Geb, dar și zeul emoțiilor și al sentimentelor Ba. Calea spre victorie nu va fi ușoară, dar premiul principal este lupta pentru ea.

Evaluați toate aceste caracteristici poate fi în orice cazinou online cu aparatul de slot egiptean Heroes.