1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Pirate’s Treasures slot povestește despre căutarea comorilor și despre o viață ușoară de pirat, cu fete fermecătoare, bătălii constante și prieteni fideli.

Un slot cu 5 role și 21 de linii este deja un standard în lumea virtuală modernă. Prezența wild-ului, a rotirilor gratuite, a unui joc bonus interesant și a unui joc de risc foarte profitabil, vă permite să jucați cu plăcere.

Începătorului i se oferă 1000 de credite pentru a participa la înot pe versiunea demo a mașinii de joc Pirate’s Treasures. Numărul de linii pe care se pariază este selectat prin butonul de linii: 1, 5, 9, 13, 17, 21 de linii sunt disponibile pentru pariuri. Tasta “Bet One” este responsabilă pentru pariul pe linie. Valoarea maximă a unui pariu este de 100 de credite. Cu ajutorul butonului “Max Bet”, puteți plasa pariul maxim pe toate liniile. Puteți începe o rotație prin apăsarea tastei “Start”.

Funcția de joc automat începe după ce apăsați tasta “Auto”, care se află lângă butonul “Start”. Acest buton pornește rotația automată. Pentru a afla toate caracteristicile regulilor, precum și pentru a vedea cât de mult se va plăti pentru combinații, trebuie să faceți clic pe “Paytable”.

Simboluri și coeficienți în Pirate’s Treasures slot

Cel mai profitabil simbol și wild este imaginea piratului principal. El înlocuiește orice simbol în combinațiile câștigătoare și aduce bani frumoși. Premiile sunt acordate chiar și pentru un singur wild și alcătuiesc coeficienții: 2, 5, 100, 500 și 5000 pentru 1, 2, 3, 4 și 5 caractere pe linia activă.

Scatter-ul este un cufăr cu comori. Dacă trei astfel de simboluri apar pe toate rolele, se vor activa rotirile bonus, iar 3, 4 și 5 simboluri pe toate rolele vor aduce, de asemenea, o mică recompensă jucătorului, în valoare de 2, 10 și 50 de credite pentru fiecare simbol livrat.

Simbolul care activează jocul bonus este nava. Pentru a-l activa, trebuie să prindeți acest simbol pe rolele 1 și 5 în același timp.

Fata fermecătoare este un alt simbol profitabil. 3 astfel de imagini pe linia activă vor aduce un premiu de 30 de credite pentru fiecare, 4 vor aduce suma de 250, iar linia completă va aduce coeficientul 1000.

Papagalul aduce, de asemenea, un profit bun. 3 astfel de simboluri vor aduce un câștig în valoare de 20 de credite pentru fiecare dintre cele livrate, 4 – 100, iar 5 vor aduce un coeficient de 500 de pariuri.

Compasul și tunul navei, aduc un câștig de 5, 25 și 100 de credite, pentru 3, 4 și 5 imagini pe linia activă.

Jocul de risc din aparatul de joc Pirate’s Treasures

Creșteți-vă câștigurile făcând clic pe butonul “Gamble”. O fată drăguță va apărea pe ecran, care amestecă cărțile. Ea va așeza o carte deschisă și patru cărți cu partea închisă. Jucătorul trebuie să găsească o carte care va fi mai mare decât cea a fetei. Dacă jucătorul a ghicit și cartea este mai mare, atunci suma câștigătoare se dublează.

Joc bonus

Jocul bonus este activat dacă imaginea navei apare simultan pe liniile 1 și 5. Un lup de mare este un artilerist. Sarcina principală este de a alege acele nave care pot fi atinse. Lovirea și distrugerea navelor aduce un câștig. Sarcina jucătorului este de a intra în cinci nave inamice.

Învârtiri gratuite în Pirate’s Treasures slot

Acestea sunt activate, atunci când trei simboluri scatter apar pe toate rolele. Jucătorul va primi 10 rotiri gratuite. Dacă există din nou trei simboluri scatter, atunci se vor adăuga zece rotiri gratuite.