1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.81 în afară de 5)
Loading...

Iron man 3 slot este un joc de păcănele minunat și este cea mai recentă versiune cu linii ajustabile. Jocul se bazează pe filmul cu același nume.

Playtech continuă să producă o colecție de jocuri de noroc cu celebrul Iron Man. Acest ultim episod va surprinde cu trei jocuri gratuite și un jackpot uriaș. Este foarte popular printre jucătorii din Regatul Unit. După lansarea celui de-al treilea Iron Man în 2013, este produs un nou slot machine bazat pe un film în care fanii acestui film de benzi desenate SF își pot urmări din nou eroul preferat. Care este diferența dintre noul aparat de joc față de cele două anterioare?

În această nouă versiune a aparatului de joc Iron man 3 aveți cinci role, posibilitatea de a paria până la nouă sau zece credite și douăzeci și cinci sau mai multe linii reglabile. Ca noi jetoane de joc, aveți denumiri de cărți, pictograme pentru armuri și altele. Cel mai dorit dintre toate simbolurile este Wild-ul, acesta aduce nu numai cel mai mare premiu în bani, dar se schimbă și cu alte imagini dacă doriți, cu excepția imaginii scatter-ului. Toate imaginile, într-un fel sau altul, sunt asociate cu binecunoscutul film. Versiunea îmbunătățită a slotului Iron Man 3 impresionează foarte mult prin designul său grafic, animația lină, luminozitatea imaginilor și o coloană sonoră minunată.

În timpul jocului, jucătorul poate selecta un număr mare de linii de joc, dar câștigul apare numai atunci când două sau mai multe simboluri identice apar pe liniile selectate. Toate pictogramele sunt absolut fidele la materialul sursă și veți putea recunoaște toate personajele preferate. Acesta este un personaj foarte îndrăgit nu doar în rândul țărilor vorbitoare de limba engleză, cum ar fi România, ci, de asemenea, în întreaga lume.

Logo-ul Iron man 3 slot este un scatter. Atunci când apare, aduce câștiguri mici, de maximum o sută de monede. Dacă există trei simboluri scatter diferite pe role, atunci intră în joc o funcție bonus specială. Jucătorul primește o rotire suplimentară, iar scatterele rămân pe locurile lor anterioare. Apariția a mai mult de trei simboluri scatter identice pe toate rolele oferă posibilitatea unor rotiri gratuite.

Jucătorului i se oferă trei moduri diferite:

  • Până la cincisprezece învârtiri suplimentare cu un nou multiplicator dinamic;
  • Aproximativ zece jocuri gratuite;
  • Opt rotiri bonus cu simboluri wild aleatorii.

Singurul mod de a juca jocul bonus este să obții o combinație de trei logo-uri ale acestui joc de Iron Man 3 slot România pe ecran. Cel mai interesant, poate, este că în runda respectivă poți alege doar unul dintre cele trei moduri, fiecare echipat cu propriile avantaje speciale. De exemplu, într-unul dintre ele pot fi lansate simultan 15 rotiri gratuite, în cursul cărora câștigurile vor crește de la 2 la 5 ori. În celălalt mod, pot fi accesate doar 8 rotiri gratuite, dar, în mod interesant, în acest caz, pe tambur va apărea un simbol de înlocuire bonus și, în plus, posibilitatea de a obține noi rotiri suplimentare.

Pentru cei mai ocupați jucători a fost concepută o funcție minunată numită modul de joc automat. Vă puteți bucura de procesul de joc fără a face eforturi mari pentru a învârti toate realiile. Dar cele mai așteptate sunt cele patru jackpoturi misterioase, care se deschid într-o ordine aleatorie. Pentru a le obține în mașina de jocuri de noroc Iron man 3, va trebui să găsiți trei imagini identice printre douăzeci de celule.

Fiecare dintre modurile de joc permite jucătorilor să prelungească toate rotirile bonus, atunci când apare combinația indicată de simboluri. Nu trebuie uitat că toate sloturile de joc dedicate benzilor desenate Marvel sunt dotate cu cele mai atractive caracteristici pentru a câștiga premii uriașe. Fiecare rotire poate deveni cea mai norocoasă, deoarece câștigarea jackpotului are loc în mod aleatoriu. Cu orice joc nou pe slotul ales, fondul de jackpoturi progresive crește și el, după ce primește 0,99% din totalul pariurilor jucătorilor.

Nu se poate juca doar în țările vorbitoare de limba engleză, precum România, ci a fost tradus și în mai multe limbi. Aparatul de jocuri de noroc Iron Man 3 din România este un slot foarte simplu și intuitiv de înțeles.

Iron man 3 slot este un joc luminos, cu o grafică excelentă, care va fi pe placul nu numai al jucătorilor profesioniști, ci și al începătorilor.