1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Pharaoh’s Gold slot este un joc de cazino online uimitor, cu o atmosferă egipteană fabuloasă și premii incredibile.

Compania RealTime Gaming a creat aparatul Pharaoh’s Gold. Compania a fost înființată în 1998 și încă mai produce câteva sloturi populare.

Acest slot vă oferă posibilitatea de a face o călătorie interesantă în lumea Egiptului Antic. Dezvoltatorii au decis să nu folosească simboluri standard. De aceea, nu există pictograme de numere, simboluri de litere și imagini de fructe.

Toate pictogramele sunt tematice și reflectă perfect atmosfera generală. Printre simboluri, puteți găsi un șarpe, un scarabeu, Regele Tut, ochii faraonului, o mască și o cruce. Un alt fapt neobișnuit este că simbolul crucii apare pe role, dar nu are valoare.

Numărul de linii de plată nu este, de asemenea, cu siguranță nu este standard pentru sloturi. Există doar trei dintre ele.

La fel ca multe alte sloturi, create de RealTime Gaming, aparatul de păcănele Pharaoh’s Gold nu oferă un simbol scatter. De aceea, nu există rotiri gratuite.

Totuși, există un simbol wild în joc. Pentru acesta este folosită imaginea unui ochi și poate înlocui orice altă pictogramă în combinațiile câștigătoare. Atunci când apare pe o linie de plată câștigătoare, se transformă automat într-un simbol necesar.

Pentru a începe să jucați slot Pharaoh’s Gold, va trebui să determinați valoarea monedei. Sunt disponibile următoarele valori nominale: 0,05 £, 0,25 £, 0,5 £, 1 £, 5 £. Trei monede reprezintă suma maximă pe care o poți paria, o monedă fiind pariată pe fiecare linie de plată. Așadar, pariul minim este de 0,05 £. Iar cel maxim ajunge la 15 £ pe rotire.

Poți paria diferite numere de monede: 1, 2 sau 3. Cea mai bună decizie ar fi să pariezi toate cele trei. În acest fel îți crești șansele de a declanșa jackpotul. De fapt, este întotdeauna mai bine să activați toate liniile de plată. Mulți pariori experimentați cunosc această regulă și o folosesc cu succes. Pentru a determina pariul, faceți clic pe butonul “Bet One”, apoi puteți apăsa “Spin” pentru a pune rolele să se învârtă.

Fundalul se potrivește perfect cu atmosfera generală a jocului. Aici puteți vedea o cămilă și un copac de nucă de cocos. Atunci când aterizează o combinație câștigătoare, auziți niște sunete tematice, iar suma câștigată este transferată în soldul jocului. Sunetele vor fi însoțite de animația unei nuci de cocos care cade din copac.

Pharaoh’s Gold slotnu conține multe funcții interesante. Este destul de simplu. Jocul este unul dintre cele mai vechi sloturi de la RealTime Gaming. Așadar, aparatul de păcănele Pharaoh’s Gold nu este tocmai pentru cei, care caută jocuri pline de opțiuni diverse, simboluri speciale și runde bonus. Dar un lucru bun este că slotul este foarte ușor de înțeles. Este o soluție perfectă pentru cei, care sunt începători în domeniul jocurilor de noroc și care abia încearcă să înțeleagă lucrurile.

Jackpotul din jocul ca la Pharaoh’s Gold slot

Aparatul de păcănele Pharaoh’s Gold vă oferă o oportunitate unică de a câștiga un jackpot progresiv. Acesta poate fi declanșat dacă aveți o combinație de trei simboluri de măști aterizate pe rolele dvs. cu un pariu de trei monede pe fiecare rotire.

Pentru a câștiga 100 de monede, vei avea nevoie ca o secvență continuă de trei simboluri faraon să aterizeze pe role. În plus, trebuie să pariezi toate cele trei monede. În cazul în care pariezi doar două, trei simboluri faraon îți vor aduce 50 de monede. Iar dacă pariezi doar o monedă, vei primi 25 de monede.

Pharaoh’s Gold slot este un joc de noroc simplu și clar de înțeles, dar care are câteva avantaje interesante.