1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.48 în afară de 5)
Loading...

Jocul ca la aparate Just Jewels Deluxe este un alt joc de noroc de la Gaminator, conceput pentru cei care sunt atrași și fascinați de strălucirea bijuteriilor și a pietrelor.

La fel ca și în cazul altor dezvoltări ale producătorului, aparatul este format din 5 role, iar numărul de linii este de 10. Designul magnific, grafica, simbolurile de lux, din primele minute nu vor lăsa pe nimeni indiferent, chiar și pe cel mai pretențios jucător.

În timp ce pe terenul de joc veți admira:

  • Rubine, Safire cu coeficienți de plată – 15, 50, 200;
  • Smaralde, Ametiste – 10, 25, 150;
  • Lingouri de aur – 30, 150, 500;
  • Semne euro, scatter – 20, 100, 500;
  • Pachete de bani – 30, 150, 500;
  • Coroane în pietre prețioase, Wild – 50, 500, 5000.

Pentru a clarifica toate detaliile suplimentare, puteți face clic pe butonul “Info”. În partea de jos a ecranului, puteți alege nu numai numărul de linii, ci și mărimea pariurilor. O rotație a rolelor este pornită prin apăsarea butonului “Start”. Dacă apăsați tasta “Auto”, se va porni derularea automată a rolelor.

Joc real

Producătorul garantează fiabilitatea slotului Just Jewels Deluxe, deoarece acesta funcționează pe baza unui software dovedit și certificat.

Interfața câmpului de joc este aranjată în așa fel încât strălucirea și strălucirea bijuteriilor vor însoți pe tot parcursul procesului.

Runda riscantă.

După fiecare câștig, puteți dubla suma. Este suficient să determinați culoarea suitei de cărți.

Joc gratuit

În acest mod, jucătorul poate învăța toate subtilitățile slotului Just Jewels Deluxe și poate înțelege îmbunătățirile. În plus, jucătorii au putut folosi Wild-ul, conectându-se cu orice linie activă, astfel încât combinația dorită poate fi asamblată atât de ușor și rapid încât jucătorul poate să nu aibă nici măcar timp să se pregătească pentru un câștig brusc.