1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Magic Princess slot, în care ne putem întâlni cu basmele și magia.

Fiecare utilizator care a intrat în lumea prințesei magice va putea găsi personaje fascinante și deosebit de interesante din lumea fantastică.

Magic Princess slot are stilul său cu un joc dinamic și interesant. Fiecare element și imagine este clar desenat și se prezintă armonios pe tambur. Simbolurile secrete ale imaginilor dau farmecul și stilul special a ceea ce se întâmplă. Pe benzile verticale ale tamburului trăiesc personaje magice: o pisică neagră, o minge astrală magică, un vârf luminos al coroanei, o baghetă magică care transformă și face schimbări în realitate, precum și un pachet de cărți de joc. Oricine va juca cel puțin o dată în această poveste uimitoare și misterioasă, își va aminti mult timp. Jucătorul poate găsi aici comori magice și le poate lua cu el.

În timpul jocului și a rotațiilor, personajele de cădere se pot mișca. Deci, prințesa zână poate face cu ochiul la utilizator, iar bagheta magică zboară și desenează vrăji magice în aer. La prima vedere, această animație nu este deosebit de impresionantă, dar jucând puțin și aprofundând, utilizatorii pot experimenta cu adevărat întregul potențial al lumii virtuale magice și se pot scufunda în jocul de noroc.

Calități speciale și sfaturi pentru a juca jocul de păcănele Magic Princess

Nu veți putea uita aceste momente fascinante de aventură pentru mult timp, odată ce veți întâlni un slot machine, în centrul căruia se află povestea aventurilor unei prințese magice. Jocul are cele nouă linii reprezentative. În funcție de preferințele sale și de mărimea capitalului, utilizatorul poate alege numărul de linii de joc. Principiul de rotație a tamburului are un caracter clasic vertical. Construcția combinațiilor câștigătoare merge de la stânga la dreapta. În acest fel, fiecare jucător are șanse egale la începutul jocului. Există un avantaj, cu cât mai multe linii de joc folosiți, cu atât mai mari sunt șansele de succes pe care le puteți obține.

Aflați mai multe despre dispozitivul virtual. Prima dată merită să vă încercați norocul și să jucați pentru bani virtuali. Datorită acestui lucru, puteți economisi bani și vă puteți găsi strategia pentru joc. La început, tot ce trebuie să faci este să faci primul depozit, să alegi numărul de linii și valoarea pariului pentru joc. Cu ajutorul tastei Coin, puteți specifica suma de credite în fiecare etapă specifică a jocului. Astfel, pasul de credit poate varia de la 0,5 la 2.

Setări, principiu și control în Magic Princess slot

Mergând la setările jocului, trebuie remarcat faptul că există o pictogramă în colțul din dreapta sus al ecranului. Puteți să-l utilizați și să extindeți aspectul slotului pe întregul ecran. Lângă ea există pictograma. Folosiți-o pentru a activa și dezactiva sunetul. Aceste opțiuni vor permite configurarea parametrilor comuni pentru îmbunătățirea jocului în aparatul Magic Princess slot.

Tamburul de joc are 5 părți mai mici. Derularea și oprirea automată a cărora are loc în modul automat, atunci când toate tobele prin inerție se opresc la locul lor. Pentru a găsi șansele și plățile posibile în timpul unui rezultat de succes în joc – butonul de informații.

Pentru a afla cotele și plățile posibile în timpul unui rezultat de succes în joc – butonul Info. Aici sunt prezentate toate opțiunile de câștig, precum și suluri bonus, în valoare de 15 ori, în cazul formării combinațiilor date, formate din 3 bile magice prinse simultan. În acest caz, întreaga sumă a profitului posibil este adunată și înmulțită cu 3.

butonul Dublu vă va ajuta să participați la jocul de risc bonus. Prindeți norocul după fiecare câștig de succes și puzzle-ul asamblat din mai multe imagini. Aici, prin selecție aleatorie, jucătorul indică culoarea cărții. El alege negru sau roșu din cele două roșii și două costume negre prezentate. În caz de noroc – obțineți o dublare a câștigurilor, în caz de eșec – pierdeți rata de câștig. Totul este corect.

În concluzie despre aparatul de joc Magic Princess

Merită să vă amintiți cu atenție toate combinațiile și să jucați des în jocurile bonus. Capacitatea dvs. de a prinde pergamente gratuite sau de a sparge jackpot-ul va crește de mai multe ori. Veți crește economiile dvs. Mergeți rapid într-o țară interesantă de aventură, împreună cu o istorie a personajelor misterioase ale Magic Princess slot!