1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.65 în afară de 5)
Loading...

X-men slot este un aparat de jocuri de noroc pentru cei care iubesc benzile desenate.

Există mai multe motive întemeiate pentru a alege acest joc ca la aparate:

  • Interfață simplă și ușor de utilizat;
  • Design sonor de înaltă calitate, care vă permite să vă scufundați în joc și să vă bucurați de el;
  • O mare varietate de soluții, care vă vor ajuta să ajungeți la victoria dorită;
  • O temă uimitoare, care poate capta pe oricine și permite să vă simțiți bine după o zi de muncă grea.

X-men slot se bazează pe faimoasele benzi desenate “X-men”, așa că personajele principale sunt direct legate de eroii acestei povești incredibile. Aceștia sunt:

  • Profesorul X,
  • Wolverine,
  • Nightcrawler,
  • Storm,
  • Cyclops și mulți alții!

X-men slot are mai multe simboluri bonus. Dezvoltatorii au oferit o schemă interesantă de joc bonus. Pentru începerea sa este necesar să faceți cinci eroi să completeze litera “X” pe a doua, a treia și a patra rolă. În cazul în care câmpul de joc au acest set de simboluri, jucătorul norocos primește un multiplicator de cinci ori la pariul jocului.

Jocul gratuit de slot X-men sunt începe după căderea a trei sau chiar mai multe simboluri cu logo-ul cu numele de slot. După aceea, jucătorul va primi opt rotiri gratuite și câteva puncte scăpate din rezultatele pariului, la care jucătorii au participat înainte de runda bonus.

Aparatul de jocuri de noroc X-Men este un joc excelent pentru cei, care doresc să vadă confruntarea a două mari forțe – Eroi și Răufăcători. Dacă vă place această serie de benzi desenate, slotul vă va entuziasma și vă va minuna.

X-Men slot are 5 role cu 3 personaje pe fiecare dintre ele și 20 de linii de plată în același timp. De asemenea, primește câteva simboluri speciale, cum ar fi scatters și elemente wild. Le poți combina și poți obține un anumit număr de rotiri gratuite. Deși nu există un joc de risc în X-men, te poți bucura pe deplin de acest slot și poți obține recompense generoase.

Caracterele slotului

Dacă te-ai decis să joci  X-men slot, cu siguranță cunoști personajele principale din benzile desenate sau filmele cu același nume. Profesorul X este un adevărat lider al tuturor eroilor. El luptă împotriva lui Magneto împreună cu echipa sa. Astfel, dacă primești două simboluri Magneto sau Profesor X, pariul pe linie poate fi mărit de mai multe ori (până la 1500!). Simbolul wild al jocului poate înlocui cu ușurință alte simboluri, cu excepția celui scatter (chiar X-menii).

Dacă aduni cinci simboluri scatter, pariul tău va crește de 200 de ori! Mai mult, dacă aduni trei sau mai multe simboluri scatter, vei avea parte de câteva rotiri gratuite, care au făcut acest slot atât de popular.

Sunt oferite două tipuri de rotiri gratuite, iar jocul ar putea ajunge cu ușurință de la o rotire la alta.

Toate personajele prezentate în joc sunt împărțite în Eroi (fundal albastru) și Răufăcători (fundal roșu). Dacă pe rola din față apare un răufăcător, jocul continuă în modul răufăcător cu personaje pe fundal roșu.

Plata X

În cazul în care personajul “albastru” ocupă poziția literei X pe rola din mijloc, jucătorul va primi o plată specială în valoare de cinci pariuri totale curente. Simbolul wild este un semn inacceptabil în această combinație.