1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.66 în afară de 5)
Loading...

Gnome slot salută jucătorii profesioniști gata să construiască un parteneriat reciproc avantajos în mod constant. Dacă locuiești în Regatul Unit, ești norocos să fii printre primii care vor încerca această nouă provocare.

Omuleții sunt personaje principale în numeroase legende și mituri. Potrivit acestor povești, ei sunt talentați în căutarea și găsirea locurilor bogate în resurse din subsol. Jocul de păcănele Gnome le propune jucătorilor din România să ia parte la o aventură virtuală singulară, care le va aduce impresii fantastice. Astfel de eroi au nevoie de un adevărat războinic și de un lider puternic capabil să facă față provocărilor acestui joc captivant.

Pentru a vă împrieteni cu piticii amuzanți, trebuie să înțelegeți regulile simple de joc la Gnome slot. Dezvoltatorii săi au făcut tot posibilul pentru a oferi fiecărui jucător multe oportunități și instrumente care pot servi oricărui scop.

Caracteristicile specifice ale Gnome slot

Cinci role și nouă linii sunt la dispoziția jucătorului. Ar trebui să găsiți combinații de piatră, metal și unele echipamente necesare pentru săpat. De exemplu, pentru a găsi o comoară, veți avea nevoie de o cască, un cărucior, pitici și o nicovală. Combinația acestor obiecte vă va aduce un câștig de joc și multă plăcere, bineînțeles. Cu toate acestea, simbolul principal al jocului este un logo de slot online care aduce cu sine cel mai mare premiu în bani pentru tine.

Dezvoltatorii Gnome slot prezintă un joc de probă gratuit pentru începători, pentru ca aceștia să se poată obișnui cu noul aparat de joc. Dacă ești dornic să părăsești Regatul Unit și să iei parte la o călătorie subterană incredibilă alături de gnomi și să te bucuri din plin de ea, trebuie doar să încerci.

Runda bonus

Dacă obțineți trei simboluri similare, indiferent de locația lor, va începe imediat o rundă bonus. În timpul acestui joc, puteți lua cărucioare și alte obiecte cu metale prețioase care vor crește suma câștigului dumneavoastră.

Eforturile tale vor fi recompensate, dar pentru a obține acest obiectiv va trebui să muncești foarte mult, deoarece vor exista câteva obstacole în calea ta. Frânele țevilor din tunel oferă multe probleme. Amestecul de apă și nisip se transformă imediat în noroi care îngreunează luarea pietrelor prețioase de către gnomi. Aceste pietre oferă perspectiva unui câștig uriaș, dar dacă căruciorul va fi plin de pământ, jocul bonus se va termina. Cu toate acestea, omuleții prudenți au o umbrelă care împiedică căruciorul de murdărie. Se pare că dacă pariul este destul de mare, dar poate ajuta doar o singură dată pe joc, așa că nu-l irosiți.

Dacă reușiți să monitorizați cinci cărucioare o dată și să rămâneți calm, sunteți gata pentru următorul pas și o nouă provocare. Vorbim despre o vânătoare de comori captivantă. Nu va fi deloc murdar: trebuie doar să alegeți și să deschideți una dintre cutii și apoi să sărbătoriți o victorie bine meritată.

Caracteristicile și simbolurile Gnome slot

Fiecare rolă conține trei simboluri care trebuie să formeze o combinație pentru a aduce un rezultat. Procesul de joc este mult mai interesant datorită următoarelor caracteristici:

  • Un simbol wild;
  • un joc bonus;
  • un joc dublu.

Cel mai scump simbol este un pitic pe un fundal de piatră. Dacă obțineți cinci astfel de simboluri pe o linie, probabilitatea de câștig va crește.

Un simbol wild este o față zâmbitoare a unui pitic. Mai există câteva simboluri care joacă un rol diferit în procesul de joc, deși nu sunt atât de scumpe. Un cărucior devine un simbol bonus dacă apare de trei ori deodată, în acest caz va începe un joc bonus.

Dacă respectați toate regulile, veți câștiga emoții minunate și un mare impuls de energie. Secretul de a câștiga este un control total al procesului. Dacă vă plac aventurile și lumea fantastică, acest slot machine vă va captiva.