1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.77 în afară de 5)
Loading...

Gold Rush slot un slot care oferă un succes incredibil de rapid în obținerea de premii în bani pe cont propriu. Jocul de păcănele Gold Rush este un slot machine clasic din România.

Are cinci role și douăzeci de linii de câștiguri. Simbolurile din acest slot sunt aranjate pe trei rânduri pe ecran, iar toată linia activă preferată se află în centru. Jucătorii norocoși au posibilitatea de a licita în valoare de 60 de cenți pe rotire. Combinațiile care au fost plătite, cele formate ulterior din trei simboluri similare, care sunt situate în linia activă. Unele simboluri pot fi adesea plătite în conformitate cu alte reguli, totul depinde de statutul jucătorului și de alți parametri.

Simboluri

Pe ecranul acestui slot popular pot fi văzute simboluri la fel de bine cunoscute – acest camion cu aur, bar, cireșe și altele. În joc nu există simboluri speciale – wild, scatter sau bonus, în același timp, unele figuri disponibile acționează diferit, spre deosebire de cele de bază. Orice combinație poate coincide într-un mod complet aleatoriu, iar în cazul simbolurilor bine aruncate, jucătorul primește un bonus solid. După cum am menționat deja, în sloturile fără jocuri bonus tematice, nu este prevăzut nici măcar pentru regulile de joc.

Interfața

Nu este necesar să descărcați un Gold Rush slot, deoarece acesta poate fi rulat online. Nu este nevoie să explicăm caracteristicile interfeței, deoarece acestea sunt atât de simple încât chiar și un novice poate înțelege. Pe ecranul principal, unde jocul este reprezentat de tot tabelul cunoscut cu bonusurile și remunerația primită de jucător.

Cum se joacă jocul ca la Gold Rush slot România

Deoarece cel mai generos simbol în acest caz este prospectorul. Dacă există cinci dintre ele pe linia activă, atunci mărește pariul pe linie de 1500 de ori. De asemenea, există un alt simbol reprezentat de cutia de dinamită. Dacă ați tastat aceste 10 blocuri, jocul bonus va fi pornit.

Troleibuzul – un alt simbol în aparatul de joc Gold Rush, de obicei se manifestă doar într-un singur tambur de joc. Detonator – acest simbol are două opțiuni principale – este posibilitatea de a se extinde și de a-l transforma într-un simbol wild, al doilea – înlocuindu-le toate celelalte simboluri, cu excepția bonusului. De obicei, o astfel de figură apare pe cele trei role de mijloc.

Bonusul jocului de Gold Rush slot România

În timpul jocului, în partea de jos poate fi văzută o cutie misterioasă, care va fi umplută treptat cu dinamită, dacă apare personajul corespunzător, și este ușor de crescut mărimea premiului obținut la primul joc cu role. Cutia afișează întotdeauna valoarea reală a fondului primit, care va fi jucat în jocul bonus. De fiecare dată când acest fond crește, apare dinamita. Selectați arborele cu ea pus dinamita și aruncați-o în aer rapid! După ce se întâmplă subminarea, în mină se găsesc metale valoroase, care vor fi venitul unui prospector de succes (de obicei, o sumă solidă de 30, 60 sau 100% din întreaga bancă). În modul demo, jucătorul poate obține cu ușurință un bonus, în cursul căruia poate fi convins personal de profitabilitatea și realitatea sa.

Jocul de risc Gold Rush slot

Slot Gold Rush permite fiecărui jucător să riște câștigurile, pentru aceasta trebuie să pariați pe suma câștigătoare într-un joc special creat. Pentru a participa, trebuie să faceți clic pe simbolul căruciorului apărut. Dacă un jucător poate câștiga un cărucior fără dinamită, înseamnă că premiul său va fi dublat. Jocul dublu poate fi efectuat de mai multe ori, iar numărul poate ajunge la zece.

Concluzie privind recenzia mașinii de joc Gold Rush

Gold Rush – acest model, creat pentru iubitorii de sloturi clasice, care sunt, de asemenea, echipate cu o dimensiune suficient de mare a jackpot-ului. Slotul are o reputație pozitivă în rândul fanilor de aventuri de jocuri de noroc, așa că, de obicei, ca toți jucătorii, fără excepție, și astfel a câștigat popularitate. Nu uitați de particularitățile jocului, și vă va ajuta să câștigați numeroase turnee.

Avantajele Gold Rush slot România:

  • Recompense bănești generoase pentru joc;
  • numeroase oportunități pentru jucători;
  • Interfață simplă și ușor de înțeles;
  • Sunet și imagine plăcută;
  • Simplitate și ușurință în utilizare;
  • Subiecte interesante.

Astfel, jocul de păcănele prezintă numeroase avantaje și oferă jucătorilor oportunități mari de divertisment. Fiecare jucător se poate familiariza cu aparatul de Gold Rush slot și poate crea condiții favorabile pentru câștigarea propriilor lor mâini.