1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.46 în afară de 5)
Loading...

Venetian Carnival slot te va duce la un festin uimitor de pasiuni și măști incredibile.

Acest joc de păcănele online creat de Novomatic îți oferă ocazia de a participa la cea mai colorată sărbătoare – carnavalul. Nu trebuie să aveți talente sau abilități specifice pentru a lua parte la el. Trebuie doar să faceți clic pe butonul START pentru a începe carnavalul.

Cu Venetian Carnival slot, nu numai că te poți distra bucurându-te de sărbătoare, dar poți și câștiga bani. Sunteți pregătiți? Atunci, aveți la dispoziție 5 role convenționale și 1/3/5/7/9 linii de plată convenționale. Puteți ajusta numărul de linii de plată active apăsând butonul cu cifra corespunzătoare. Butonul START face ca rolele să se învârtă o dată.

Este posibil să jucați slot Venetian Carnival fie în mod gratuit (fără înregistrare), fie în mod real (pentru bani reali). Ultima variantă necesită înregistrarea obligatorie. Aceasta este rapidă și simplă, dar vă permite să câștigați bani adevărați și deblochează întreaga gamă de caracteristici și opțiuni interesante ale slotului.

Cu toate acestea, cel mai bun sfat aici este să exersezi într-un mod gratuit înainte de a juca serios. Astfel, puteți învăța regulile de joc și caracteristicile slotului. Începeți cu o singură linie de plată activă și cu o sumă mică de pariu, care poate fi setată cu ajutorul butonului BET. De asemenea, puteți crește treptat suma pariului de la 1 la 100 de credite.

Simbolurile care apar pe role au valori diferite. Denumirile de cărți (numere și litere) sunt cele mai ieftine. Acestea aduc câștiguri modeste, atunci când aveți trei sau mai multe simboluri identice pe liniile de plată active de la stânga la dreapta, începând cu rola laterală.

Podul și Gondola cu timonier sunt mai valoroase. Două sau mai multe astfel de simboluri vor da premii destul de bune. Pentru a obține mai mult, ar trebui să primiți două sau mai multe simboluri de Măști masculine sau feminine în liniile de plată active. Acest lucru vă va îmbogăți la maximum bankroll-ul.

Acordați atenție unui simbol foarte interesant – Masca curiozității. Nasul său alungit și pana decorativă din coada păunului subliniază semnificația simbolului. Fiind un simbol Wild, acesta este capabil să înlocuiască orice altă imagine, creând astfel noua combinație câștigătoare sau îmbunătățind combinația câștigătoare actuală.

Trei sau mai multe simboluri Scatters apărute aleatoriu pe câmpul de joc vor debloca Runda Bonus – 10 rotiri gratuite cu ultima sumă pariată.

Runda Bonus din Venetian Carnival slot are propriile caracteristici. Trei sau mai multe Măști de Curiozitate în cadrul rotirilor Bonus Round vor aduce 10 rotiri gratuite suplimentare. Măștile masculine și feminine acționează ca simboluri speciale Wild. Atunci când apar, acestea rămân pe pozițiile lor în liniile de plată, creând combinații care sunt mai profitabile.

Pentru a fi sigur de cunoașterea tuturor regulilor și principiilor de joc, puteți consulta oricând ajutorul. Faceți clic pe butonul HELP pentru a deschide două tabele de ajutor. Acestea descriu semnificația simbolurilor de joc și caracteristicile Rundei Bonus.

Mașina de slot Venetian Carnival nu este doar un eveniment amuzant. Este, de asemenea, o aventură foarte riscantă. Jocul de păcănele are o Rundă de risc, care poate aduce câștig dublu după fiecare rotire reușită. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea cărții din pachet.

V-ați săturat de dansul rotund al măștilor, podurilor și gondolierilor? Puteți comuta jocul în modul Auto. Folosiți butonul AUTO din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a vă odihni fără a întrerupe procesul de joc în slot Venetian Carnival.