1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Columbus Deluxe slot este un joc de păcănele îmbunătățit considerabil, cu câteva caracteristici suplimentare și foarte plăcute pentru versiunea pentru jucători a jocului de păcănele Columbus.

Mulți dintre jucătorii romantici sunt încântați de istoria contradictorie a unuia dintre celebrii exploratori Cristofor Columb, care a adus glorie și o mulțime de comori Coroanei spaniole.

Columbus Deluxe slot oferă șansa de a verifica aventurile reale și imaginare ale eroului spaniol. Jocul de păcănele scufundă jucătorul în atmosfera de călătorie și aventuri. Jucătorul poate încerca să obțină aceleași comori de aur, care au fost găsite cândva de Columb. Acest aparat de jocuri de noroc creează impresia unei adevărate caraveli.

Chiar și jucătorul amator va stăpâni cu ușurință interfața slotului, deoarece este desenată cu sârguință și bine animată. Puteți începe cu modul gratuit, fără înregistrare, pentru a vă distra și a exersa înainte de a juca serios. Odată ce ați stăpânit toate principiile și caracteristicile de joc ale slotului, puteți trece la modul real și să vă încercați norocul într-o căutare de bani serioși. Treceți de simpla înregistrare și începeți drumul spre câștiguri fantastice.

Slot Columbus Deluxe are 5 role tradiționale și de la 1 la 10 linii de plată. Jucătorul poate ajusta numărul de linii de plată active cu ajutorul butonului Lines. După cum vedeți, spre deosebire de multe alte sloturi, slotul Columbus Deluxe poate avea un număr par de linii de plată.

Astfel, puteți înțelege regulile de premiere în detaliu în funcție de valoarea pariului. Combinația norocoasă va fi evidențiată pe linia de plată împreună cu suma câștigului.

Puteți afla mai multe despre simbolurile jocului și combinațiile câștigătoare făcând clic pe butonul “Paytable”. Acesta deschide descrierea completă a imaginilor slotului și a valorii lor. Faceți clic pe butonul “Mai multe informații” pentru a afla descrierea caracteristicilor speciale ale jocului, a rundelor suplimentare și a bonusurilor plăcute.

Trei sau mai multe cărți (10, Valet, Damă, Rege și As) la rând aduc câștiguri modeste, dar plăcute. Sextantul de aur, Colierul antic sau Diadema sunt simboluri care au o valoare mai mare. Două sau mai multe astfel de imagini într-o combinație înseamnă premii serioase. Două sau mai multe imagini ale lui Columb sau ale Reginei Isabella zâmbitoare vă oferă cele mai puternice simboluri care conferă cele mai mari câștiguri.

În plus, Columb este un simbol Wild. Odată apărut pe linia de plată activă, acesta este capabil să creeze noi combinații câștigătoare sau să îmbunătățească semnificativ combinația câștigătoare actuală, mărindu-ți bankroll-ul.

Probabil că cel mai interesant simbol din Columbus Deluxe slot este o Navă. De fapt, există trei imagini diferite ale unei nave în joc. Nava este un simbol Scatter. Nu are nicio valoare, dar trei sau mai multe apariții în poziții aleatorii oriunde pe role deblochează Runda Bonus – 10 rotiri gratuite cu ultima sumă pariată.

Nava rămâne simbolul Scatter în Runda Bonus. Trei sau mai multe simboluri Scatter în Runda Bonus vor oferi 10 rotiri suplimentare gratuite, sporindu-ți șansele de câștig.

Călătoria pe mare este un eveniment foarte riscant. Să punem mâna pe un pachet de bani! Columbus Deluxe slot le oferă jucătorilor hotărâți un mod Risk Round. Jucând-o, este posibil să vă dublați câștigul.

Să dăm click pe butonul Gamble după orice combinație reușită. Ghiciți culoarea costumului cărții ascunse și primiți un premiu dublu. Regula este simplă – continuați să ghiciți pentru a vă dubla în continuare câștigurile.

Columbus Deluxe slot este un joc foarte interesant și cool despre evenimente istorice importante.