1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Fairy Queen Deluxe slot este o adevărată sursă de recompense generoase pentru jucătorii aventuroși.

Toți jucătorii au posibilitatea de a explora o lume fantezistă a eroilor magici și de a se bucura de o emoție neîngrădită. Acest joc de păcănele prezintă o poveste interesantă cu zâne drăguțe, pitici curajoși și alți locuitori ai pădurii, capabili să vă ofere o distracție plăcută.

În slot, veți găsi o mulțime de surprize în cursul jocului. Acesta este modul potrivit de a evada din preocupările cotidiene și de a te scufunda într-o lume nouă, plină de emoții vii și distracție. Grafica luminoasă animată și de înaltă calitate a slotului ajută la atingerea obiectivului.

Acesta este un slot cu cinci role și zece linii de plată. Jucătorul își poate defini singur numărul de linii active. Cu cât alegeți mai multe linii, cu atât mai mari sunt șansele de a obține o combinație câștigătoare.

Suma minimă pariată este de doar 10 credite pe linie, în timp ce cea maximă ajunge la 500 de credite. Acestea fiind spuse, jucătorii dispuși să riște au toate oportunitățile necesare pentru a-și înmulți considerabil mizele. Dacă ești suficient de norocos, o combinație câștigătoare îți poate aduce un raport de plată maxim incredibil de 10 000.

Simboluri și bonusuri

În Fairy Queen Deluxe slot fiecare element reflectă subiectul principal. Pe role, veți găsi o zână, elfi, troli, pitici și alte creaturi minunate din pădure. Bineînțeles, și cărțile de joc fac parte din joc. Fiecare simbol are propria sa destinație, astfel încât recompensa finală depinde direct de combinația specifică.

Cinci imagini de regină aliniate alături aduc cel mai mare raport de plată. În plus, acest simbol poate servi ca wildcard pentru a înlocui orice alt simbol, dacă este necesar.

O imagine de lemn minune din acest joc prezintă scatter. De fiecare dată când obțineți trei sau mai multe simboluri scatter pe câmpul de joc, sunt lansate rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, acest simbol acoperă mai multe role pentru a ajuta jucătorul să câștige de fiecare dată. Împreună cu aceasta, jucătorul are ocazia de a-și multiplica premiul prin participarea la un joc de dublare, care implică ghicirea culorii unei cărți.

Slot Fairy Queen Deluxe se mândrește cu o interfață extrem de simplă și ușoară. Orice jucător începător o poate stăpâni rapid și poate începe să beneficieze de jocul profitabil. Pentru a obține asistență sau unele informații importante, trebuie doar să faceți clic pe butonul HELP.

Jucătorul se poate asigura oricând de credibilitatea și fiabilitatea acestui slot verificând tabelul de plăți. De asemenea, poate vedea realizările altor utilizatori web. Cu toate aceste date ușor de obținut online, aveți stimulente bune pentru a porni în această aventură.

În timpul jocului, jucătorul va experimenta o mulțime de emoții pozitive oferite de o poveste captivantă cu personaje drăguțe, grafică excelent detaliată și sunete agreabile.

Dacă alegeți un mod cu pariere pe bani reali, premiile uriașe în bani oferite de Fairy Queen Deluxe slot pot spori semnificativ satisfacția mentală. Dacă doriți să evitați riscurile, vă puteți bucura oricum de un mod gratuit.

Numeroasele surprize și bonusuri aduse de locuitorii pădurii de basm sunt o caracteristică distinctivă majoră a acestui joc.

Acest set unic de caracteristici face ca acest slot machine să fie o alegere perfectă pentru cei care caută să se relaxeze. O experiență uimitoare și plină de satisfacții este garantată cu aparatul de păcănele Fairy Queen Deluxe slot.