1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Magic Flute slot este un joc bine conceput pentru cei care sunt îndrăgostiți de arta clasică.

Arta clasică combinată cu sloturile de cazinou este o idee cu adevărat interesantă și creativă! Acesta este un slot cu o atmosferă cu tematică Mozart. Grafica și fundalul sonor sunt minunate în joc, iar efectele vizuale sunt destul de impresionante. Ele reflectă perfect un aer al faimoasei compoziții a lui Mozart – Flautul fermecat. Compania de dezvoltare a slotului a făcut jocul complet clasic. Astfel, acesta oferă nouă linii de plată, două simboluri speciale, cinci role și rotiri gratuite. Designul este perfect, oricine va aprecia un astfel de stil elegant.

Modul de joc este destul de simplu. Panoul de control este, de asemenea, destul de standard. În plus, slotul are o interfață ușor de utilizat și un fundal muzical minunat.

Panoul de control are numerele 1, 3, 5, 7, 9. Cu ajutorul lor puteți determina numărul de linii de plată activate. Cu ajutorul butonului “Bet One” vă puteți determina pariul. Pentru a alege pariul, trebuie să faceți clic pe buton de mai multe ori până când îl vedeți pe cel potrivit. Faceți clic pe “Bet Max” și pariul dvs. va ajunge la maxim. Dacă te decizi să încerci să joci gratis The Magic Flute slot, vei primi automat 5000 de monede.

Pentru a învârti rolele, faceți clic pe butonul “Start”. Apoi, rolele vor începe să se rostogolească. O funcție de joc automat este, de asemenea, disponibilă în acesta. Tabela de plăți vă va oferi informații detaliate despre multiplicatori. Dispunerea combinațiilor poate fi, de asemenea, găsită acolo. Puteți opri toate sunetele și vă puteți bucura de jocuri de noroc în liniște. Există un buton pentru aceasta în colțul din dreapta.

Să aruncăm o privire mai atentă. O divă de operă într-o rochie neagră este simbolul wild. Acest simbol poate servi ca înlocuitor pentru orice altă pictogramă într-o combinație câștigătoare. În plus, simbolurile wild pot forma singure combinații. Pentru două astfel de pictograme, un jucător primește un multiplicator X10. Iar pentru cinci dintre ele, premiul va fi de X9000.

Simbolul scatter din Flautul fermecat este un xilofon colorat. Două simboluri scatter îi aduc jucătorului un multiplicator X2. Iar cinci dintre ele îi oferă unui jucător un multiplicator X500. Pentru trei sau mai multe simboluri scatter vei primi rotiri gratuite.

Și alte pictograme pot forma combinații câștigătoare. Poți paria până la 5000 de monede pe fiecare linie de plată. Aceasta înseamnă că pariul maxim ajunge la 45000 de monede. Numărul de rotiri pe care le ai la runda de rotiri gratuite este de 15. Pe lângă wild și scatter, aparatul de jocuri de noroc The Magic Flute conține următoarele pictograme: 9, 10, J, Q, K, A.

Jocul de păcănele oferă, de asemenea, un joc de risc standard. După fiecare combinație câștigătoare, jucătorului i se propune să joace această rundă. Jucătorul își poate dubla premiul. Pentru a încerca, el trebuie să facă clic pe “Bet one” sau “Bet Max”. Pentru a anula runda, el poate face clic pe butonul “Start”.

Dacă se decide să-și încerce norocul, va trebui să ghicească culoarea unei cărți cu fața în jos. Toate acestea sunt aleatorii. Așa că singurul lucru pe care se poate baza este norocul său. Câștigătorul își dublează suma câștigată, ceea ce îl va face fericit pe parior.

Pentru trei sau mai multe simboluri scatter, un parior primește rotiri gratuite. Același pariu este folosit în timpul unei runde de rotiri gratuite. Iar premiul câștigat va fi înmulțit cu X3! Din păcate, înmulțirea cu 3 nu este disponibilă în rundele de rotiri gratuite.

În concluzie, ar trebui să spunem că The Magic Flute slot este un lucru perfect pentru cei care se bucură de arta clasică. Slotul are un stil propriu, care este incredibil de atrăgător.