1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.47 în afară de 5)
Loading...

Secret Forest slot este un joc uimitor, plin de magie fermecătoare și de câștiguri frumoase.

O mulțime de teme au fost deja folosite ca slot-plot-uri. Dar jucătorii încă doresc ceva nou, interesant, incredibil de provocator și profitabil. Novomatic, care este compania de dezvoltare a Secret Forest slot, a reușit să creeze un joc minunat, cu un complot uluitor și o grafică frumoasă.

Jucătorul trebuie să se plimbe printr-o pădure minunată, să întâlnească niște creaturi și să rezolve câteva puzzle-uri. Totuși, trebuie să vă amintiți că aparatul de joc Secret Forest este mai degrabă un slot clasic. Așa că nu vă așteptați la efecte vizuale super-impresionante. Slotul este cea mai bună soluție pentru cei, cărora le plac versiunile clasice și intrigile creative.

Gameplay-ul este mai degrabă standard în slot. Are nouă linii de plată și cinci role. În plus, oferă rotiri gratuite și joc de risc. O nimfă este simbolul wild. Ea este proprietara și poate înlocui orice alt simbol. De asemenea, îți poate dubla premiul.

Pariul minim este de 1 monedă. Cea maximă ajunge la 100. De asemenea, puteți alege un număr de monede pentru un credit. Minimul este de 0,5, iar maximul este de două.

În Secret Forest slot vei găsi două moduri standard. Deci, pe lângă faptul că poți juca singur, poți juca automat. Butonul “Automatic Start” activează cu ușurință această opțiune. Rolele se vor învârti până când jucătorul le oprește sau până când se vor termina toți banii.

Cu toate acestea, modul de joc automat nu oferă un joc de risc. Combinațiile se formează de la stânga la dreapta. Pentru a câștiga bani, va trebui să formezi combinații pe liniile de plată activate. Dând click pe butonul “Info”, veți obține informații mai detaliate, în special despre combinațiile câștigătoare.

Simboluri și combinații în jocul ca la aparate Secret Forest

O nimfă din pădure este simbolul wild. O combinație de două nimfe te premiază cu un multiplicator X10. Iar cinci fete de poveste îi aduc jucătorului 9000 de pariuri. În plus, nimfa poate servi ca înlocuitor pentru orice altă pictogramă și poate dubla o sumă câștigătoare.

Simbolul Pădurea secretă în sine este scatter. Acesta aduce rotiri gratuite. Pentru două simboluri scatter vei fi premiat prin înmulțirea pariului cu 2. Trei simboluri scatter îți aduc un multiplicator X5 și rotiri gratuite. Cinci pictograme de slot Secret Forest îți oferă cu generozitate multiplicator X500 și rotiri gratuite.

Atmosfera din acest slot este complet magică. Petreceți ceva timp printre zâne frumoase și mistere magice. O atmosferă creată în mod atractiv și o grafică frumoasă vă permit să obțineți o adevărată plăcere de la jocurile de noroc.

Joc de risc în Secret Forest slot

Jocul de risc din acest joc ca la aparate este mai degrabă standard. Jucătorul va trebui doar să ghicească culoarea cărții cu fața în jos. Opțiunea este oferită după fiecare combinație câștigătoare. Dacă un parior ghicește, suma sa câștigătoare se dublează.

Învârtiri gratuite în Secret Forest slot

Runda de rotiri gratuite este, de asemenea, destul de clasică. Dacă obțineți o combinație câștigătoare în timpul rotirilor gratuite, premiul dvs. va fi înmulțit cu 3. Trei sau mai multe simboluri scatter activează funcția de rotiri gratuite. Runda începe automat. Dacă obțineți alte trei simboluri scatter în timpul rundei de rotiri gratuite, veți primi mai multe rotiri gratuite.

Impresie generală

Acesta este un slot frumos, plin de mistere. Compania de dezvoltare a făcut o treabă bună. Jucătorul va trebui să se lupte cu un grifon, să salveze un unicorn, să se plimbe printr-o pădure magică, rezolvând toate misterele sale.

Fiind destul de clasic, Secret Forest slot este totuși interesant și interesant. Oferă o oportunitate de a câștiga bani frumoși.