1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.68 în afară de 5)
Loading...

Blade slot este unul dintre cele mai importante păcănele Marvel de la Playtech, conceput special pentru acei jucători care sunt obsedați de tema vânătorilor de vampiri.

Războinicul suprem Blade își continuă aventurile luptându-se cu teribilele creaturi vampirice fiind înarmat cu un întreg arsenal de arme mortale. Sloturi bazate pe benzile desenate Marvel au câștigat o popularitate uriașă în rândul jucătorilor din România, iar acesta este pe deplin meritat în top. Conținând o mulțime de caracteristici grozave, rotiri gratuite și diverse bonusuri, slotul invită jucătorii să se alăture fascinantei aventuri de ucidere a vampirilor împreună cu Blade the Daywalker, pentru a învârti și a câștiga diferite premii și a obține plăcere.

Prezentare generală a Blade slot

Cei care își amintesc de benzile desenate Marvel și de trilogia cinematografică cu același nume, cu Wesley Snipes în rolul principal, vor fi premiați găsind numeroase personaje de neuitat care creează simbolurile jocului în Blade slot, care conține în total 20 de linii de plată și 5 role. Vânătorul de vampiri neînfricat echipat cu un set complet de arme ucigașe de vampiri, inclusiv un pistol, gloanțe, pumnal și săgeți, logo-ul lui Blade, îngrozitorul și fermecătorul sugător de sânge feminin creează un sentiment uimitor de aventură periculoasă în timpul jocului. Chiar și simbolurile standard ale cărților, de la zece la as, arată ca niște brațe de oțel rece și mortale care se acoperă cu sânge roșu pe câștig, adăugând atmosfera misterioasă a jocului.

Obținerea poziției standard stânga-dreapta a acelorași simboluri pe linia de plată activă este principalul obiectiv al jocului.

  • Simbolul Wild îl reprezintă pe vânătorul de lame. Acest simbol este capabil să conecteze alte simboluri în diferite linii de plată, creând diverse combinații câștigătoare pentru jucător. Obținerea a 5 simboluri Wild aduce un credit impresionant de 2.500 de monede.
  • Simbolul Vampire Queen este cel mai mare simbol câștigător din joc și îi va aduce jucătorului o recompensă de 1.000 de monede.
  • Simbolul Scatter, care este logo-ul lui Blade, poate apărea pe toate rolele. De la 3 până la 5 dintre aceste simboluri apărute simultan vor acorda o șansă magnifică de a obține de 6, 66, 666 de ori pariul pe linie al jucătorului.
  • Simbolul Blade Split este probabil cel mai interesant și unic simbol al jocului, capabil să crească drastic câștigul jucătorului în cazul în care acesta are cel puțin o compoziție câștigătoare până în momentul apariției sale. Ultima rolă este locul în care poate apărea în timpul oricărui joc. De exemplu, dacă un jucător primește 4 ași însoțiți de simbolul Split, înseamnă că un as va fi împărțit în doi, dând 5 ași în total, ceea ce crește cu siguranță câștigul. Originalitatea acestei funcții este oportunitatea de a obține 6 simboluri pe cele 5 role. O astfel de combinație câștigătoare excepțională îi va oferi norocosului 25.000 pentru fiecare monedă pariată.

Blade slot rotiri gratuite

Jucătorii din România au apreciat foarte mult caracteristica de a obține 3 sau mai multe simboluri Scatter în timpul unei învârtiri, ceea ce aduce un bonus de 15 rotiri gratuite. Fiecare rundă de rotiri gratuite începe cu un număr ales aleatoriu, de la 2 la 5, care va multiplica toate câștigurile în timpul jocului de rotiri gratuite. Însă această valoare nu este permanentă și poate varia în timpul tuturor rotirilor gratuite, adăugând sau scăzând una în funcție de câștigarea sau pierderea rotirii. De asemenea, bonusul de rotiri gratuite poate fi primit în timpul jocului de rotiri gratuite de un număr nelimitat de ori.

Jocul gratis Blade slot.

Atât cei care frecventează frecvent jocul, cât și cei nou veniți, precum și jucătorii online, vor fi bucuroși să primească o oportunitate minunată de a juca cu Blade slot gratis.