1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Full Moon Fortunes slot va inspira un aventurier talentat cu atmosfera nopții adevărate și te va înzestra cu generozitatea fără precedent a vampirilor nemuritori.

Acest aparat de jocuri de noroc se bucură de o popularitate binemeritată în rândul utilizatorilor, fiind un hit celebru în domeniul jocurilor de noroc. Tunetul tună, fulgerele fulgeră, luna plină și toate atributele răului trezitor întâlnesc un vizitator aparatul de păcănele Full Moon Fortunes. În cazul în care utilizatorii doresc să se distreze fără bani și fără explozii suplimentare de adrenalină, aceștia apasă tasta DEMO.

În modul de antrenament, toate butoanele de control sunt activate. Puteți schimba cu ușurință mărimea pariului, dezactivați tunetul și fulgerul, uitați-vă în tabelul de plată.

Vârcolac pentru o plimbare în aparatul de Full Moon Fortunes slot

Doctorul pe luna plină se transformă cu succes într-un Werewolf și merge la vânătoarea sa teribilă. Ce se întâmplă într-o noapte întunecată pe străzile orașului, ce secrete sunt ascunse în colțurile izolate ale zonei parcului, vizitatorul va învăța în joc. Pe cine iubește Mistress Fortune mai mult decât pe alții, toate secretele nopții de lună plină vor fi dezvăluite. Vârcolacul și lupii urlători vor împărți cu comoara norocoasă. Simbolurile de cărți și alte semne secrete, aliniind trei sau mai multe, începând cu coloana cea mai din stânga, vor aduce, de asemenea, premii.

Gloanțe de argint, amulete neobișnuite, rubine însângerate, urme de lupi și pergamente secrete se învârt în trei rânduri, inclusiv douăzeci de linii active pe slotul cu cinci role Full Moon Fortunes. Aceasta sună misterios, o muzică extrem de intrigantă. Totul spune că în noaptea, luminată de o lună plină strălucitoare, se întâmplă povești fantastice.

Premiile maxime posibile în Full Moon Fortunes slot

Mașina de jocuri de noroc are un simbol wild și un semn scatter, acestea includ runde bonus și rotiri gratuite. În aceste cazuri, utilizatorul deschide o oportunitate tentantă. Toate câștigurile primite pe liniile active în procesul unei singure rotații a tamburului sunt adăugate împreună. Plata se face pentru cea mai mare combinație de pe linia activă. Câștigul este calculat prin înmulțirea pariului pe linie cu coeficientul grupului de simboluri căzute.

Toate opțiunile de plată posibile pot fi studiate prin deschiderea tabelului de câștiguri situat în colțul din stânga jos al câmpului de joc al aparatului Full Moon Fortunes. Până la 25 de mii de euro pot fi câștigați la o plimbare periculoasă în compania unui vârcolac.

Bonusuri în Full Moon Fortunes slot România

Misteriosul doctor Blackwood, care a trăit în România în 1860, iese la plimbare. Pentru a-i salva viața, trebuie să te grăbești. Luna plină este cel mai periculos moment. Cu toate acestea, ce se întâmplă? Un vârcolac este un doctor sau un viciu? Răspunsul la aceste întrebări este doar un joc pe acest slot.

Un program minunat ne scufundă în atmosfera sumbră a unei nopți englezești întunecate. Wild – logo-ul mașinii de Full Moon Fortunes slot este capabil să înlocuiască orice imagine și să adauge un grup de semne la combinația câștigătoare. Piatra de mormânt sumbră joacă aici rolul unui risipitor, include un joc bonus și crește semnificativ plata.

Un joc bonus “Noaptea Lunii pline”, aduce în primul rând posibilități uluitoare asociate cu rotiri gratuite și multiplicatori. Și apoi te duce la cimitir. Nu vă speriați! Aceasta este o altă oportunitate fantastică de a vă umple portofelul! Simțiți-vă liber să alegeți pietre funerare și să încercați să colectați un număr zburător de bonusuri. De îndată ce apare cuvântul de însumare: “Collect”, vă veți întoarce la modul normal de joc. Dar jocul bonus vă va oferi în mod necesar un profit bun.

Jucând un aparat de jocuri de noroc Full Moon Fortunes este frumos în modul gratuit și profitabil în mod real. Un complot intrigant și fermecător, o muzică sumbră, un tunet, un fulger, atrag toți utilizatorii, care nu pot trăi fără aventuri misterioase și periculoase. Pe lună plină în spatele fiecărui tufiș imaginabil ascunde monștrii. Gambler, care a rătăcit pe această pagină, fără îndoială, va fi mulțumit de design și premii solide.

Dacă doriți să urmăriți povestea ușor separată, fără a atinge tastele de control, puteți selecta modul automat. Până la cincizeci de rotiri se pot roti automat. Atunci când semnul lunii pline cade pe coloana a cincea, Dr. Blackwood se va transforma într-o fiară sălbatică și va deveni un multiplicator care vă va crește premiile.

Personajele asemănătoare cu monștrii din aparatul de joc Full Moon Fortunes vă vor face să porniți adesea, pentru spaima pe care o primiți premii uimitoare. Atunci când personajele se aliniază în număr de trei sau mai multe, veți primi pur și simplu o plată uimitoare. Atunci când Luna Plină și doctorul vârcolac se potrivesc pe ecran, multiplicatorii vor fi maximi. Acest lucru este deosebit de avantajos mai ales în rundele bonus. Aici, multiplicatorul poate crește plata de până la 25 de ori. Secretele slotului au pregătit pentru tine câștiguri și premii uimitoare. Uite, nu este înfricoșător!