1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Secret Sand Deluxe slot este un joc unic în care frumoasa Nefertiti aduce jucătorilor premii mari.

Încântătoarea prințesă egipteană are multe comori și este gata să le împartă cu fiecare jucător curajos și norocos. Egiptul antic este un depozit de mister și un loc minunat de explorat pentru cei care caută noi aventuri și adrenalină.

Au existat multe aparate de joc egiptene disponibile înainte. Dar acesta este ceva special. Puteți vedea că slotul este proiectat într-un mod diferit. Te transferă în vremurile egiptene și îți oferă șansa de a te apropia de cultură.

Secret Sand Deluxe slot este un joc online, deoarece a fost creat special pentru cineva care a citit odată despre cărți secrete misterioase, mumii și a decis să le exploreze independent și să facă parte din această călătorie uimitoare. Acesta conține plin de puzzle-uri uimitoare, ascunse adânc în nisipuri. Poate că sunteți alegerea zeiței egiptene a norocului Renenutet?

Secretele comorilor fantastice, lăsate omenirii de la faraonii Egiptului Antic, încă nu au fost dezvăluite. Unicitatea acestui aparat de jocuri de noroc îți atrage atenția de la prima vedere. Jocul se desfășoară pe două ecrane în același timp. Norocul depinde de zece tobe care se rotesc simultan, spre deosebire de cele cinci standard.

Jocul se desfășoară pe douăzeci de linii active, zece tobe vă promit un premiu câștigător incredibil. Frumoasa femeie din Egiptul antic Nefertiti, cu o mișcare ușoară a mâinii sale, pornește roata norocului, desenând culori strălucitoare și oferă recompense uimitoare.

Combinațiile de premii ale Secret Sand Deluxe slot cad separat pe două ecrane, iar plata este însumată. Jucătorul acestei mașini poate conta nu numai pe o dispoziție excelentă, ci și pe sume mari de premii.

Jucătorul poate ajusta numărul de linii activate și valoarea pariului pe fiecare linie. Panoul de control al jocului afișează pariul total pe un anumit joc. Pentru cei care sunt complet obosiți, dezlegând misterele statuilor de neînțeles și a altor descoperiri, aparatul de slot Secret Sand Deluxe oferă un mod automat. Îl puteți porni apăsând tasta cu același nume, iar apoi totul se va întâmpla automat, inclusiv un joc bonus cu rotiri gratuite.

Într-un joc care are loc în mod automat, jucătorul poate observa în detaliu pierderea combinațiilor de joc reușite și afișarea lor pe liniile active. De asemenea, este posibil să se controleze valoarea premiilor care corespund acestor combinații.

Cunoașterea secretelor scarabeului este însoțită de o întâlnire cu simboluri wild și rotiri gratuite. Există o tastă de risc în slot apăsând-o trebuie să ghicești culoarea cărții închise. Răspunsul de succes va dubla ultimul premiu. Dacă aveți o intuiție excelentă, puteți risca de 5 ori la rând, ceea ce înseamnă că puteți crește suma de 10 ori.

Jocul va începe prin trecerea unei înregistrări foarte simple, după care puteți începe să căutați comorile din nisipurile egiptene. Misterioasa și luxoasa Nefertiti este capabilă să vă aducă o bogăție enormă în Secret Sand Deluxe slot.