1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Crazy Fruits Urartu slot va prezenta un joc minunat pentru fanii neobosiți. Ar trebui să răsuciți acest slot pentru plăți nebunești și foarte generoase.

V-ați așteptat ca fructele să devină vii și să arunce numere pur și simplu extravagante? Acest slot machine vă propune să participați la o bătălie incredibilă a fructelor, al cărei triumfător va primi o recompensă generoasă. Nu treceți pe lângă această distracție magnifică pe cele cinci tobe obișnuite.

Fructele frumoase și coapte vă vor aduce multă bucurie și, fără îndoială, vă vor înveseli. Veți simți instantaneu că viața este frumoasă și irepetabilă.

Designerii au făcut ca slotul să fie destul de amuzant, ceea ce a făcut ca jocul să fie foarte ușor de jucat. Este interesant să tragi cu ochiul la fructele înșelătoare. Aceste fructe se uită răutăcios la tine din tobă! Atunci când mai multe fructe identice formează o linie, vă veți simți ca regele unui munte de fructe.

Veți primi o recompensă foarte generoasă. Suma de bani poate fi diferită în funcție de pariul pe care l-ați făcut și puteți multiplica câștigul. Oamenii norocoși au multe oportunități de a ajunge la combinația care aduce cele mai mari premii.

În Crazy Fruits Urartu slot există cele cinci tamburi obișnuite cu douăzeci de linii de plată, numărul cărora este selectat de către jucătorul însuși.

Puteți alege numărul necesar de linii, pariind între 0,01 și 50 de credite. După aceasta, puteți începe jocul. Trebuie remarcat faptul că în slotul Crazy Fruits procesul de joc Crazy Fruits poate avea loc sincronizat pe una, cinci, șapte, șapte, nouă, cincisprezece și chiar douăzeci de linii. Desigur, cu un număr mare de linii selectate, pariul final va crește. Dar, în același timp, va exista o șansă de a câștiga un premiu mare în bani.

Pariul minim sau jocul mare? Totul depinde de tine. În orice scenariu, veți obține o bună dispoziție de la comunicarea cu eroii de fructe ridicole.

Jocul automat este avantajul indubitabil al acestui slot machine. Nu trebuie să apăsați de fiecare dată pe același buton. Vă rugăm să stați mai confortabil, nu vă gândiți la nimic. Bucurați-vă de mișcarea automată a tobelor până când decideți să le opriți. Veți uita toate problemele și veți începe o bătălie virtuală. Este ușor să cedezi farmecului fructelor. Este foarte ușor să uiți pentru o vreme toate dificultățile din viața ta. Veți experimenta o mare satisfacție dacă vă veți asuma un risc și veți juca cu Crazy Fruits Urartu slot pe bani reali. Dacă efectuați chiar și pariuri mici, puteți concura pentru premiul principal.

Privind la numele jocului, este clar că personajele principale aici sunt fructele nesăbuite. Ei adoră să se relaxeze și să se distreze. Petrecerea constă într-o cireșă frumoasă, o prună militantă, o lămâie impudentă, un pepene verde cu bule și alte imagini amuzante. După ce a întâlnit un fruct misterios într-un capac, participantul la joc va deveni proprietarul (imaginați-vă) celui mai mare câștig de 2500 de credite. În slotul Crazy Fruits participă și aici, pe lângă imaginile de fructe, numere și litere de cărți. Plățile pentru aceste numere și litere de cărți variază de la cinci la o sută de monede. Acest lucru nu este foarte mult, dar, în orice caz, banii suplimentari pe punga de joc nu vă vor face trist.

Imagini bonus ale Crazy Fruits Urartu slot

Există un simbol special care îi aduce jucătorului câștiguri mai mari. Acest simbol se numește simbol wild. Acesta este o roșie roșie. Cu ajutorul acestui semn este cel mai simplu mod de a asambla o combinație completă, deoarece este capabil să înlocuiască orice alt simbol. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că o roșie wild vă așteaptă doar pe a doua, a treia și a patra tobă.

De asemenea, alte imagini vă vor aduce o sumă mare de bani. O banană la modă în Bermude joacă rolul de simbol scatter. Acesta permite unui jucător norocos să primească un premiu în bani, în ciuda locației bananei pe tobe. Puteți obține un maxim de o mie de credite pentru cinci imagini ale unei banane în pantaloni scurți!

Emblema jocului vă oferă o cheie pentru un joc suplimentar. În acest joc, fără îndoială, vă puteți îmbogăți rapid.

Joc bonus de sloturi în aparatul de jocuri de noroc Crazy Fruits Urartu

Vă puteți bucura de o rundă mică suplimentară, la fel de interesantă ca și jocul principal de luptă. Trebuie să găsiți cele trei embleme de joc. Veți vedea o platformă cu 24 de bile, care trebuie să fie deschise în succesiune. Obțineți instantaneu un bonus atunci când găsiți fructul. Și dacă întâlnești cuvântul Collect, atunci te întorci la jocul principal. O astfel de rundă specială îi așteaptă pe toți jucătorii în slotul Crazy Fruits.

Scufundă-te în lumea magică! Este ușor să studiezi toate subtilitățile procesului de joc. Această lume incredibilă a jocului vă așteaptă zi și noapte. Relaxați-vă într-o mare de emoții pozitive!