1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.63 în afară de 5)
Loading...

Lucky Birds slot este un joc de păcănele extrem de tropical pentru adevărații cunoscători ai relaxării pe insule calde, înconjurați de câștiguri generoase din partea unor papagali fericiți.

Este un joc de păcănele amuzant, colorat și zgomotos de la dezvoltatorii care au făcut echipă în GloboTech. Mulți jucători visează să apară în jungle zgomotoase și luminoase. Lucky Birds slot descrie toate deliciile unui paradis tropical. Aici puteți găsi întotdeauna fructe exotice delicioase, precum și păsări tropicale țipătoare, scârțâitoare și chiar cântătoare de toate tipurile, mărimile și culorile. Acest nume amuzant este destul de potrivit pentru acest slot machine, deoarece personajele principale în acțiune sunt imagini. Aceste imagini sunt papagali.

Regulile și principiile mașinii de joc Parrots sunt simple și ușor de înțeles. Puteți recunoaște aceste reguli și principii chiar de la începutul jocului. Tot ceea ce trebuie să luați butonul corespunzător Start, care începe rotația destul de familiară, tradițională a 5 tamburi cu 3 imagini pe fiecare.

Aceste simboluri fac premiul de combinații. Ele aduc jucătorului un premiu mare sub forma înmulțirii pariului pe care jucătorul l-a făcut. Pariurile se fac cu o tastă specială cu același nume pentru liniile active declarate de la 1 la 10. Numărul de linii este selectat chiar de către jucător prin apăsarea cadrului tastei corespunzătoare – Lines.

În Lucky Birds slot, jucătorul este asistat în furnizarea informațiilor necesare de joc fulgerător de rapid, numite prin butonul corespunzător – Tabelul de plăți. Aici, în Payout Table sunt indicate toate configurațiile de linii de plată active. Tabelul arată, de asemenea, coeficienții cu care pariul jucătorului este înmulțit de pierderea unor simboluri specifice.

Aceste simboluri sunt imagini în combinația câștigătoare. Ele creează câștigul pe liniile indicate. Deci, simbolurile obișnuite, precum și imaginile de fructe tropicale vor oferi jucătorului nu cele mai semnificative, dar plăcute picături de premii. Papagalii împrăștiați vor aduce o multiplicare din ce în ce mai semnificativă a pariului în combinațiile câștigătoare.

Cea mai interesantă imagine-simbol este tucanul ciocănitoare cu ciocul său uriaș galben. Acest simbol este un simbol wild. Acesta este capabil să înlocuiască orice alt simbol în afară de simbolul-imagine liber. Această imagine poate amplifica sau crea o combinație câștigătoare. De asemenea, este capabil să ofere jucătorului premiul maxim de câștig. În acest caz, tucanul trebuie să fie aruncat simultan de 5 ori pe linia activă.

Există, de asemenea, caracteristici plăcute de bonus ale fluxului general de joc în această fascinantă, plină de emoție și emoție tropicală, în plus față de acțiunea principală. Simbolul-imagine scatter este un ou minunat. Oul a fost transportat de o pasăre necunoscută.

Acest simbol poate cădea de 3 ori pe orice linie, dar într-un singur ciclu de joc. Acesta va oferi 15 rotiri gratuite de tobe. Acestea se concentrează pe ultimul pariu pe care jucătorul l-a făcut. Fiecare câștig în aceste rotiri gratuite va fi mărit de 3 ori, iar căderea simbolurilor scatter în interiorul rotirilor gratuite va adăuga doar rotiri gratuite suplimentare de tobe.

Această situație permite creșterea sumelor de premii ale jucătorului. În plus față de acest moment serios de joc bonus pentru un călător deosebit de aventuros în junglă, există un joc pentru dublarea oricăror câștiguri în jocul principal.

Acest joc se numește un joc de risc jucat prin cheia corespunzătoare Risk. Acesta vă permite să ghiciți culoarea culorii culorii unei cărți închise. Astfel de runde de dublare a riscului pot continua până când jocul de risc în sine este abandonat.

Atunci când un călător se plictisește de țipetele puternice ale păsărilor și de varietatea junglei de la tropice, el decide să se odihnească. Dacă un călător nu dorește să întrerupă observațiile din fluxul de joc, el poate apăsa tasta corespunzătoare Joc automat. Apoi, Lucky Birds slot va roti singur tobele. El va accentua combinațiile câștigătoare ale simbolurilor de imagine drop down și va determina liniile de joc active, pe care au avut loc căderile de premii. Puteți întrerupe jocul automat prin apăsarea butonului de pornire corespunzător.

După o pregătire temeinică cu fructe, papagali, tucani și un ou magic de pasăre, jucătorul va ști totul despre caracteristicile tropicale ale aparatului de joc Lucky Birds. După aceasta, un jucător poate începe un joc real, pasional și încărcat de emoție pentru bani reali.