1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Pharaoh’s Gold 3  slot descoperă misterele piramidelor egiptene și comorile incredibile ascunse în mormintele faraonilor.

Este o a treia versiune a unui slot online foarte popular de la Novomatic. Jocul descrie o cultură bogată și practic neexplorată a Egiptului Antic. Jocul de păcănele va arăta locurile criptice, unde comorile trecutului îi așteaptă pe aventurierii curajoși. Dezvoltatorul a actualizat slotul actual, deoarece două versiuni anterioare aveau reguli complexe de câștig. Grafica perfectă și sunetul uimitor ajută la scufundarea în lumea piramidelor și a faraonilor.

Pharaoh’s Gold 3 slot are reguli ușor de înțeles, principii de joc, chiar și într-un mod gratuit, în care puteți juca neînregistrat. Faceți clic pe Start pentru a învârti 5 role cu 1,3,5,7,sau 9 linii de plată (puteți ajusta numărul acestora). Simbolurile pot forma combinații câștigătoare care aduc câștiguri. Pentru a deschide informațiile privind valoarea simbolurilor, combinațiile câștigătoare și tabelele de plată, folosiți butonul Info.

Creditul de joc este setat cu ajutorul butonului Monedă. Creditul variază între 0,5 și 2 monede pe credit.

Designul jocului prezintă atmosfera Egiptului misterios – papirusuri vechi, simboluri magice și atributele faraonului. Combinațiile de litere și numere (denumirile cărților) aduc jucătorului câștiguri modeste, dar plăcute. Scarabeul albastru, Pisica Sfântă și Cobra de nisip pot crea variante care sunt mai profitabile.

Cele mai atractive combinații ale Pharaoh’s Gold 3 slot includ imagini ale piramidelor sau ale faimosului Sfinx. Cu toate acestea, cel mai puternic simbol este Masca de Aur a Faraonului. Masca este, de asemenea, un simbol Wild, care poate înlocui orice altă imagine. Astfel, poate consolida combinația curentă sau poate crea o nouă combinație norocoasă. În plus, Wild dublează câștigul total, dacă apare.

Acordați atenție unei alte imagini interesante – Ochiul lui Horus, care este un simbol Scatter. Două astfel de imagini dau combinația câștigătoare. Trei simboluri Scatter (indiferent unde au apărut în câmpul de joc) aduc 15 rotiri gratuite cu ultimul pariu. Toate câștigurile din cadrul acestor rotiri gratuite vor fi înmulțite cu 3 și transferate în bankroll-ul tău. Un alt Scatter va adăuga încă 15 rotiri gratuite și vă va crește șansele de a câștiga mai mult. Combinația de cinci Scatter crește pariul inițial de 9000 de ori.

Explorarea misterelor dinastiei faraonilor este o aventură foarte riscantă. De aceea, haraoh’s Gold 3 slot are o rundă de risc. O poți debloca după o combinație reușită, făcând clic pe butonul Gamble. În Runda de Risc, ca de obicei, vi se va propune să ghiciți culoarea de costum a cărții. Dacă alegerea ta este corectă, atunci câștigul va fi dublat și vei putea juca din nou Runda de Risc. Așadar, ai încredere în intuiția ta, deoarece de obicei te ajută să obții premiul.

Fiind obosit de decorațiunile egiptene care clipesc, puteți comuta jocul în modul Auto apăsând pe Automatic Start și doar să urmăriți după procesul de joc. Pentru a reveni la modul manual, apăsați din nou pe butonul Automatic Start.

În modul gratuit, se recomandă să începeți să jucați cu o singură linie de plată. Veți fi recompensat cu 1000 de credite virtuale gratuite. Un astfel de antrenament vă va ajuta să învățați regulile jocului, combinațiile câștigătoare și condițiile de plată.

După ce stăpâniți caracteristicile jocului, vă puteți încerca norocul într-un mod real. Acest lucru necesită o înregistrare simplă și rapidă. Odată trecut, puteți începe căutarea egipteană în  Pharaoh’s Gold 3 slot!