1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Riches of Cleopatra slot este un produs minunat de la GloboTech.

În timpul domniei Cleopatrei, civilizația egipteană antică a atins cel mai înalt nivel de dezvoltare. Există o mulțime de mistere în legătură cu comorile ei. Jocul oferă posibilitatea de a-și încerca norocul și de a obține niște bani frumoși. În timpul jocului, un jucător trebuie să rezolve puzzle-uri antice și să câștige premii.

Grafica în Riches of Cleopatra slot este destul de impresionantă. O mulțime de pictograme colorate și obiecte legate de temă ajută la crearea unei atmosfere impresionante. Panoul de control este, de asemenea, frumos proiectat. Fundalul muzical joacă și el un rol important.

Te va face să te simți ca și cum ai fi cu adevărat în Egiptul Antic. În plus, personajele sunt animate destul de impresionant. Suntem siguri că nimeni nu va rămâne indiferent la acest slot minunat. Slotul are cinci role și douăzeci de linii de plată.

Următorul pas este determinarea pariului tău. După ce ați făcut asta, trebuie doar să faceți clic pe butonul “Start”. Modul de joc automat poate fi activat făcând clic pe pictograma ametistului. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să așteptați să apară o combinație câștigătoare pe o linie de plată.

Și asta nu va dura mult timp, deoarece Riches of Cleopatra slot oferă șanse uriașe de câștig. Este important să știi ce multiplicator corespunde fiecărui simbol. Tabelul de plată conține toate informațiile necesare despre multiplicatori.

Pictograma Cleopatra este simbolul wild. Cu cinci astfel de pictograme, ai ocazia să declanșezi jackpotul, iar 10000 de credite reprezintă premiul pentru acest lucru. În plus, simbolul wild poate fi folosit ca înlocuitor pentru orice altă pictogramă, cu singura excepție pentru scatter. Wild-ul este, de asemenea, capabil să vă dubleze premiul.

Simbolurile-carte nu sunt cu adevărat profitabile. Cu toate că și acestea vă pot multiplica pariul. În acest caz, sunt disponibili multiplicatori de la X2 la X125. Pictograma unui ochi misterios , precum și simbolurile guvernului egiptean, vă aduc combinații mai valoroase și multiplicatori de la X10 la X250.

Scarabeul vă oferă multiplicatori de la X15 la X400. De la X2 la X750 multiplicatori sunt disponibili pentru pisici. O mască de aur a faraonului este scatter. Această pictogramă specială este capabilă să declanșeze runda de rotiri gratuite. Numărul de rotiri gratuite pe care le veți primi pentru cinci simboluri scatter este de cincisprezece.

Versiunea demo

Jucând în acest mod, nu pierzi nimic, dar nici nu câștigi bani. În versiunea demo, un jucător va primi 1000 de monede virtuale. Jucând astfel, puteți încerca diverse funcții, vă puteți elabora propria strategie și puteți învăța toate regulile necesare. După ce obțineți această experiență valoroasă, vă puteți încerca cu încredere norocul în a juca pe bani reali.

Joc de risc în Riches of Cleopatra slot

Celor mai experimentați jucători le va plăcea ideea de risc-joc. Jucătorului i se oferă să aleagă unul dintre cele două cufere de aur. Dacă un jucător câștigă, suma sa va fi dublată. Puteți juca de până la cinci ori. Pentru a începe runda de risc, faceți clic pe butonul “Risc”. Îl puteți găsi pe panoul de control.

Încearcă-ți norocul și Riches of Cleopatra slot te va îmbogăți.