1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.46 în afară de 5)
Loading...

Party Games Slotto Deluxe slot de la Novomatic spune povestea unui șerif, care locuiește într-un paradis al fructelor.

Aparatele de joc au avut întotdeauna un loc special în inimile jucătorilor de jocuri de noroc, iar în zilele noastre acestea au devenit online. Industria jocurilor nu stă pe loc la rândul ei. Astfel, apar din ce în ce mai multe și mai multe sloturi online diferite împreună cu alte softuri de jocuri de noroc. Novomatic este considerat unul dintre liderii de drept în acest domeniu. Numărul de sloturi online pe care le-au lansat este cu adevărat uriaș, deoarece compania își propune să facă față cererii în creștere și să creeze o varietate de sloturi care să se potrivească tuturor gusturilor.

Figuri luminoase și amuzante pe un fundal alb orbitor, muzică drăguță, care creează o atmosferă de petrecere distractivă și simplitatea interfeței. Dezvoltatorii Novomatic au transformat clasicul în ceva cu adevărat incredibil.

Una dintre principalele caracteristici ale Party Games Slotto Deluxe slot este animația figurilor în momentul în care acestea formează o linie câștigătoare. Fețele amuzante ale fructelor, împreună cu muzica veselă în stil de petrecere, creează o atmosferă de vacanță. Slotul lasă o impresie cu adevărat pozitivă.

Jocul are 9 simboluri obișnuite și 2 simboluri speciale. Și, având în vedere că există până la 20 de linii de plată, nu este de mirare că câștigurile se întâmplă destul de des.

Pariul minim pe linie de plată este de 2 credite, iar cel maxim este de 500. Este ușor de calculat că veți avea nevoie de 10000 pentru pariul maxim pe toate cele 20 de linii de plată. Cu un anumit noroc, veți câștiga această sumă destul de repede.

Combinații câștigătoare în Party Games Slotto Deluxe slot

Fructul este, de obicei, cea mai comună și cea mai ieftină combinație dintre cele câștigătoare. Există trei dintre ele – cireșe, prune și pepeni. Acestea produc un câștig destul de modest – trei, patru și cinci dintre ele vă vor înmulți pariul cu 5, 10 și, respectiv, 20.

Există, de asemenea, simboluri de cărți care au devenit aproape o tradiție în industria aparatelor de joc.

Zece și valeți – cu o combinație de trei astfel de simboluri, pariul dvs. va fi înmulțit cu 10. Iar o combinație de trei sau cinci îți va înmulți pariul cu 20 și, respectiv, 50.

Doamnele și Regii îți vor înmulți pariul cu 20, 50 sau 100 în cazul în care apar într-un rând de trei, patru sau cinci deodată.

Baruri și șeptari este una dintre cele mai dorite combinații. Deși nu apar foarte des, câștigurile pe care le aduc sunt considerabile. Trei la rând vă vor înmulți pariul cu 50, patru – cu 100, iar 5 – cu 250.

Cea mai rară combinație care dă jackpot este cea cu Șapte care acoperă tot terenul de joc. Cei mai mulți oameni ar spune că este imposibil. Dar noi știm că într-o zi vei fi suficient de norocos pentru a vedea acest lucru și vei primi pariul tău înmulțit cu 10000.

Simboluri speciale și bonusuri ale slotului Party Games Slotto Deluxe slot

Este o altă tradiție, la ce altceva vă așteptați? Există doar 2 dintre ele în joc, dar apar foarte des, ceea ce este minunat. Jokerii sau Wild-urile înlocuiesc orice simboluri, astfel încât câștigurile apar mult mai des. De asemenea, ei pot înlocui nu numai simbolul obișnuit, ci și imaginile Sheriff.

Dacă vedeți trei sau mai multe imagini Sheriff pe linie, veți obține un joc bonus. În acesta, va trebui să alegeți una dintre cele trei figuri. Una dintre ele ține în mâini un semn care indică bonusul și câștigul mare în Party Games Slotto Deluxe slot.