1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.59 în afară de 5)
Loading...

Fruit Cocktail Deluxe slot este un joc cu tematică de fructe, plin de culori proaspete și bucurie.

Cu toții cunoaștem impactul bun al consumului de fructe asupra sănătății noastre. În plus, fructele sunt colorate și pot fi o sursă de bună dispoziție. Fanta, despre care vorbim, conține multe dintre ele. Acest aparat de jocuri de noroc are o atmosferă uimitoare de bucurie și luminozitate. În joc veți găsi lămâi, portocale, pepeni și mere.

Fruit Cocktail Deluxe slot are cinci role și nouă linii de plată. Făcând clic pe butonul “Bet”, poți determina pariul tău. Pariul maxim ajunge la 225 de credite, iar cel minim este de 1 credit.

Acest slot oferă o oportunitate frumoasă de a câștiga niște bani buni doar stând și bucurându-te. Rolele se vor învârti imediat după ce faceți clic pe butonul “Start”. O combinație câștigătoare este o secvență continuă de pictograme similare. Veți obține informații mai detaliate, dacă faceți clic pe butonul “Ajutor”.

În Fruit Cocktail Deluxe slot puteți paria doar pe un număr impar de linii de plată. Dacă nu ești un împătimit al riscului, când începi cu pariuri mici. Mulți dintre jucătorii experimentați din cazinourile online folosesc cu succes această schemă pentru a câștiga premii frumoase.

Jokerul este simbolul, capabil să se transforme în alte simboluri. O secvență continuă de trei, patru și cinci joker-iconuri vă va aduce 100, 500 și 2000 de credite. Runda bonus din joc se activează automat imediat după ce trei simboluri cocktail de fructe apar pe teren.

Fiecare tip de fructe are propriul multiplicator. Trei pepeni vă înmulțesc pariul cu X2, patru dintre ei vă aduc multiplicatorul X4, iar cinci dintre ei vă înmulțesc pariul cu X10. Simbolul de mure este cel mai profitabil. Trei, patru și cinci astfel de pictograme oferă jucătorului 200, 1000 și 5000 de credite.

Joc de risc în Fruit Cocktail Deluxe slot

După fiecare combinație câștigătoare, ți se oferă un lucru minunat – jocul de risc. Dacă doriți să vă încercați norocul, faceți clic pe “Double”. Dacă nu sunteți tocmai un riscant, faceți clic pe butonul “Start”. Acest buton va încheia automat jocul-risc, banii vor fi trimiși în contul dvs. și jocul va continua.

Jocul-risc începe cu cinci cărți, dintre care una este cu fața în sus. Apoi trebuie să alegi dintre alte patru cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi o carte mai mare decât cea care este deja cu fața în sus.

Cele mai bune combinații în Fruit Cocktail Deluxe slot

Trei și mai multe pahare cu cocktail roz oferă jucătorului posibilitatea de a se bucura de un joc profitabil, care nu implică cheltuirea de bani pe rotiri. Există trei role în această rundă. O scânteie de flacără se mișcă în câmp.

Vei fi plătit dacă apare pe orice simbol, a cărui pictogramă se află pe oricare dintre cele trei role. Suma câștigătoare, în acest caz, este pariul tău înmulțit cu multiplicatorul corespunzător. Simbolul pepene verde implică un multiplicator X2, pictograma pară oferă unul X10, iar pictograma mure aduce X100. Runda bonus se va încheia atunci când apare scânteia pe “Exit”.

Înainte de apariția cazinoului online, acest joc minunat a existat în varianta unui aparat de fructe în sălile de jocuri de noroc. Fiind foarte popular în rândul jucătorilor. s-a mutat pe internet. Și, în ciuda existenței atâtor sloturi, aparatul de păcănele Fruit Cocktail Deluxe este încă unul dintre cele mai populare și unul dintre cele mai interesante sloturi pentru comunitatea de jucători.