1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, medie: 4.49 în afară de 5)
Loading...

Ramses 2 slot este cea mai bună alegere pentru a învăța despre Egiptul Antic.

Producătorii au reușit să recreeze atmosfera unei perioade de 70 de ani de domnie a acestui mare conducător. Unele persoane interesate de istoria Egiptului Antic și dornice să descopere nenumărate comori și mistere ale faraonilor sunt binevenite aici. Prin începerea jocului, ei pot aprecia cât de greu și profitabil este să explorezi acest pământ antic.

Mulți jucători vor aprecia natura unică a Ramses 2 slot. Acesta oferă o mare oportunitate de a deveni un jucător de succes enorm.

Regulile și caracteristicile de bază ale jocului sunt foarte clare corect. Se începe prin apăsarea butonului START. În mod tradițional, slotul are 5 role care prezintă 3 simboluri la un anumit moment al jocului. Acestea pot aduce atât sume câștigătoare mici, cât și esențiale, cu condiția să existe o secvență câștigătoare. Rolele sunt înfiletate cu linii de plată al căror număr este definit chiar de către jucător. Acesta poate fi de 1, 3, 5, 7 sau 9. Fiecare număr are un buton respectiv, pe care jucătorul îl poate apăsa pentru a seta acest parametru.

Chiar și persoana, care nu este pasionată de istoria și minunile Egiptului, va începe să învețe câte ceva despre acestea, atunci când va juca la Ramses 2 slot.

În afară de simbolurile numerice și literale care aduc sume mici, există un set de diverse simboluri caracteristice. De exemplu, un șacal Anubis, și un șoim fabulos de aur aduc sume mai mari, dacă se creează o combinație câștigătoare.

Atunci când una dintre marile piramide, Sfinxul sau o cămilă aterizează pe fiecare dintre role, sunt garantate premii uriașe. Pariurile plasate au rate de multiplicare decente cu aceste simboluri.

Cel mai valoros simbol este imaginea faraonului victorios Ramses 2. Acesta este un simbol wild care poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului. Acesta îmbunătățește combinația existentă sau creează una mai puternică. Dacă Wild-ul aterizează pe role, premiul la o anumită linie se dublează.

Efectul maxim de multiplicare poate fi obținut, dacă 5 simboluri faraon apar pe o linie de plată. Simbolul strălucitor al tânărului scarabeu albastru, care este de neînlocuit, poate inspira pe oricine, care a decis să învețe despre Egiptul antic prin intermediul Ramses 2 slot.

Scatter-ul aduce câștiguri cu condiția ca cel puțin 2 simboluri de acest tip să aterizeze pe role. 3 sau mai mulți scarabei în orice poziție pe terenul de joc oferă jucătorului 15 rotiri gratuite în funcție de ultimul pariu.

În acest caz, jucătorul nu trebuie să își cheltuiască fondurile. Dacă 3 sau mai multe simboluri legendare de scarabeu apar pe role în urma unei învârtiri gratuite, jucătorul va primi din nou 15 rotiri gratuite.

Pentru a înțelege complet modul în care sunt calculate câștigurile de către aparat, jucătorul poate apăsa butonul INFO. Multiplicatorii simbolurilor vor fi afișați sub forma unui tabel într-o fereastră pop-up. În plus, tabelul prezintă informații despre secvențele câștigătoare și câteva comentarii despre jocul curent.

Cei care s-au cam săturat de peisaje deșertice și simboluri mitologice se pot bucura de modul de joc automat. Acesta începe și se termină prin apăsarea butoanelor AUTOPLAY și START.

Cei mai pasionați pariori care explorează deșerturile și misterele faraonului au șansa de a juca jocul de risc pentru a-și dubla premiile după fiecare rotire reușită. Aceștia vor trebui să aleagă culoarea corectă a suitei unei cărți, care este prezentată din spate.

Pentru a începe să joace pe bani, jucătorul trebuie să se înregistreze. După aceea, jucătorul se poate lansa în căutarea comorilor celebrului conducător egiptean, cu o înțelegere deplină a procesului din aparatul de joc cu aparate Ramses 2.