1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.51 în afară de 5)
Loading...

Always Hot slot este un joc unic și simplu, capabil să ofere un gameplay emoționant fără funcționalități de modă nouă..

Regulile ridicol de simple și funcțiile de joc ale Always Hot slot sunt ușor de înțeles. Jocul începe prin apăsarea butonului START. Slotul are 5 linii de plată active definite în mod unic: 3 orizontale și 2 diagonale încrucișate. Numărul de role este de 3. Astfel, dacă se creează o combinație câștigătoare, ceea ce este foarte posibil, dar aproape imprevizibil, aceasta va aduce jucătorilor premii și, destul de rar, dezamăgiri.

Nu există simboluri wild sau scatter. Nu există nici combinații speciale de simboluri și nici configurații multiple și complicate de linii de plată. 9 simboluri în total aterizează pe role în timpul unei instanțe de joc gratuit. Valorile simbolurilor sunt listate în tabelul de plăți, care poate fi afișat prin apăsarea butonului cu același nume.

De exemplu, dacă boabele roșii, lămâile, prunele și portocalele creează o secvență câștigătoare, jucătorul primește cel mai mic premiu (pariul se înmulțește doar cu 40). În ciuda ratei scăzute, suma câștigătoare este destul de decentă. Clopoțeii și strugurii reprezintă o oportunitate de câștig mai mare, pariul fiind multiplicat cu 80. Mai mult, pepenii mici și coapte aduc un premiu considerabil de 100x. Stelele duble înmulțesc premiul cu 200. În cele din urmă, cea mai mare sumă câștigătoare (pariul se înmulțește cu 300) poate fi oferită jucătorului, dacă se dublează “7 simboluri” care au aterizat pe role.

Toate răsucirile liniilor de plată sunt drepte geometric. Acest lucru nu face ca jocul să fie plictisitor, de fapt. Mai degrabă, sentimentul de hazard și emoție este întotdeauna prezent în timp ce așteptați combinații câștigătoare. Efectele sonore sunt destul de naturale, imitând rotirile mecanice reale. Acest efect audio realist este deosebit de grozav, atunci când rolele se opresc. Cu toate acestea, jucătorii le pot dezactiva în orice moment.

Always Hot slot nu este prevăzut cu bonusuri sau rotiri gratuite. Cu toate acestea, are un joc de risc. Premiul total poate fi dublat, dacă jucătorul alege culoarea corectă a culorii suitei cărții ascunse. Jucătorul are la dispoziție informații despre cărțile alese anterior. Jocul de risc poate fi declanșat după fiecare combinație câștigătoare din jocul principal, prin apăsarea butonului RISK.

Dacă jucătorul obosește să se concentreze pe rotiri, poate încerca modul de joc automat. Acesta este lansat prin apăsarea butonului AUTO. Folosind această funcție, jucătorul se poate bucura de ceai sau cafea fără a opri jocul și doar să urmărească procesul. Tot ce trebuie să facă este să își amintească momentul marelui câștig.

Modul de joc automat al aparatului de păcănele Always Hot nu necesită participarea directă a jucătorului în acest proces. De asemenea, premiul este adăugat automat în contul jucătorului.