1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.52 în afară de 5)
Loading...

Aztec Gold slot este un izvor inepuizabil de aventuri în adâncul pădurii amazoniene, în căutarea miticului El Dorado.

Misterioasa și incredibil de interesantă civilizație aztecă a ascuns o mulțime de secrete de-a lungul secolelor. Aztec Gold slot îți oferă oportunitatea de a te bucura de o experiență de joc grozavă în calitate de om de știință, care încearcă să dezvăluie secretele culturii antice. Va trebui să evitați capcanele viclene și să găsiți indicii pentru numeroasele puzzle-uri și șarade.

În drumul tău spre comori vei întâlni animale sălbatice, vei găsi mâncare și diverse chei și semne. Acestea vă vor ajuta să dezvăluiți cel mai important secret al civilizației aztece. Cu toate acestea, pentru a ajunge la cea mai mare capodoperă arhitecturală, va trebui să treceți prin șirul de piramide care sunt realizate din diferite materiale. Un pic de noroc și veți fi răsplătit cu fluxul financiar larg ca premiu pentru victorie.

Călătorii de jocuri de noroc pot începe cu câștigarea experienței de joc într-un mod gratuit. Odată ce stăpânesc caracteristicile și strategiile slotului, pot încerca să obțină bani reali în modul real.

Instrucțiuni de joc pentru Aztec Gold slot

Acest slot este adesea numit “legendar”. Îl puteți juca în Internet fără înregistrare și gratuit. Aztec Gold slot are funcția interesantă, care permite oprirea rotirii în timpul jocului și ignorarea funcției de oprire automată. Intuiția și reacția dvs. vă vor ajuta cu siguranță să vă îmbunătățiți rezultatele câștigătoare și să obțineți mai mulți bani.

Slotul include 5 role și 21 de linii de plată. Puteți ajusta numărul de linii de plată active cu ajutorul butoanelor “Line-” sau “Line+”. Puteți selecta suma creditului (de la 1 la 10) pentru fiecare linie de plată, făcând clic pe butonul “Bet”. Suma maximă de credit permisă este de 210 credite. Folosiți butonul “Hold” cu numărul corespunzător pentru a opri rotirea curentă. Câștigurile sunt numărate din stânga spre dreapta mașinii.

De remarcat că fiecare rotire este însoțită de muzică. După fiecare câștig veți auzi o melodie amuzantă, care era cântată în vremuri străvechi. În plus, fiecare rundă de succes este prezentată cu un efect de animație atractiv. Fiecare câștig este evidențiat.

Vulturul, tigrul, broasca și capetele aztece sunt simboluri standard în joc. Capul dragonului de aur înseamnă un câștig mare. Călătorul de jocuri de noroc poate obține, de asemenea, simboluri de porumb, roșii, fazan și lama.

Masca de aur a unui vrăjitor este un simbol Wild. Cu toate acestea, poate apărea doar pe rola 2, 3 sau 4. Masca înlocuiește toate simbolurile, cu excepția piramidei, care aduce un premiu special.

O pasăre uimitoare cu penajul frumos de aur este un Scatter. Îți va aduce succes, chiar dacă vei primi acest simbol pe diferite linii.

Runda de risc

Combinația câștigătoare deblochează runda de risc. Apoi, trebuie să selectați valoarea nominală a cărții, care este mai mare decât cea a dealerului. Dacă reușești, vei primi un câștig dublu.

Runda bonus a Aztec Gold slot

Dacă obțineți cel puțin 3 simboluri piramidă pe rola a 3-a, a 4-a sau a 5-a, vi se va permite să jucați runda bonus. Aceasta include 6 piramide diferite. Puteți să o alegeți pe cea recomandată sau să faceți singuri selecția. Nu uita că ai la dispoziție doar 3 încercări pentru a primi comori fantastice sau pentru a obține piramida mai puțin valoroasă, așa că folosește-ți discernământul.

Piramida de diamante a Aztec Gold slot

Piramida de diamant este masa, care constă din cinci linii. Fiecare linie este împărțită în cinci secțiuni. Selectați secțiunea pentru a obține premiul. Fiți atenți, deoarece puteți întâlni șarpele insidios, care se ascunde undeva în secțiuni. În acest caz, runda bonus se va termina brusc, dar câștigurile anterioare vor fi salvate.