1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Mermaid’s Pearl slot recreează atmosfera fantastică a regatului subacvatic și oferă jackpot-uri jucătorilor norocoși.

Compania Novomatic a dezvoltat acest slot special pentru persoanele romantice. Jocul vă scufundă în misterele lumii subacvatice și vă permite să uitați de grijile și agitația vieții de zi cu zi. Veți întâlni creaturi ciudate care locuiesc pe fundul oceanului și veți vedea bogății incredibile și nave scufundate. Poți să joci gratis jocul de păcănele Mermaid’s Pearl. Acesta vă permite să explorați lumea marină, să găsiți perle și alte comori.

Reguli și caracteristici principale ale mașinii de Mermaid’s Pearl slot

De îndată ce învârtiți cele 5 role, apar sirenele. Există 3 imagini de simboluri în fiecare dintre ciclurile de joc. Ciclul este format din linii de plată. Jucătorul își alege numărul acestora. Acesta poate fi 1, 3, 5, 7 sau 9. Trebuie doar să apăsați butonul necesar.

Puteți rula jocul făcând clic pe START. Rolele și simbolurile vor fi puse în mișcare. Acestea vor construi uneori combinații norocoase și veți obține câștiguri semnificative. Simbolurile numerice și alfabetice obișnuite vă oferă cel mai puțin profit. Cu toate acestea, ele sunt destul de de dorit în unele combinații norocoase pe liniile active alese de jucător.

Evident, suma câștigătoare a acestui slot într-o anumită rundă depinde de pariu. Puteți face un pariu făcând clic pe PARIAȚI UNUL. Toate plățile posibile sunt indicate în tabel. Îl puteți vedea făcând clic pe PAYTABLE. Aici veți găsi toate simbolurile și ratele de premii corespunzătoare numărului de combinații reușite în joc.

Poți vedea configurațiile liniilor de plată în Mermaid’s Pearl slot dacă apeși secvențial tastele speciale de la 1 la 9. Combinațiile norocoase sunt indicate pe linia de plată, unde au apărut împreună cu valoarea premiului. Veți obține mai mult profit atunci când se construiesc combinații reușite de căluți de mare, pești exotici, crabi sau broaște țestoase. Aceste creaturi îl încurajează pe jucător să continue jocul. Imaginile uimitoare ale creaturilor marine vor face complotul mai captivant.

Simbolul scatter este cufărul cu comori plin de dubloni și piastri. Dacă scatter-ul apare de două ori, veți obține un câștig bun. Dacă există o combinație de 3 simboluri scatter, veți obține 15 rotiri gratuite concentrate pe ultimul pariu. Câștigul total va fi multiplicat și mărit.

Personajul principal al jocului ca la aparate Mermaid’s Pearl este Mermaid. Numele ei este Undina și este frumoasă, misterioasă și îți aduce noroc. Pictograma Sirenei este un simbol wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol. Excepție face pictograma cufărului cu monede de aur. Simbolul wild poate construi o combinație câștigătoare. Dacă există cel puțin 2 astfel de pictograme pe o linie activă, puteți crește semnificativ valoarea premiului la un anumit ciclu de joc.

Chiar dacă jucați gratuit fără înregistrare în Mermaid’s Pearl slot, puteți încerca un joc de risc. Acesta este conceput pentru jucătorii adevărați. Acest joc îi oferă jucătorului posibilitatea de a dubla câștigurile.

Trebuie să apăsați tasta GAMBLE și să ghiciți culoarea cărții cu fața în jos. Puteți alege NEGRU sau ROȘU.

Dacă v-ați săturat de aventurile pe mare, vă puteți odihni rulând AutoPlay. Faceți clic pe AUTOMATIC START și procesul de joc va continua fără participarea dumneavoastră. Puteți observa jocul, studia caracteristicile sale specifice și urmări căile de căutare a comorii sirenei.

Dacă ați încercat deja versiunea gratuită a aparatului de păcănele Mermaid’s Pearl și ați studiat toate regulile sale, puteți începe jocul real pe bani reali. Completați formularul de înregistrare și fiți gata să câștigați bani reali.