1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.53 în afară de 5)
Loading...

Fairy Land slot este o lume forestieră captivantă, plină de aventuri de neuitat.

Estetica animației acaparează treptat internetul în multe domenii, inclusiv în cel al sloturilor. Plantele incredibile cresc în colțurile sale întunecate împreună cu diferite creaturi. Sarcina principală este de a o întâlni pe prințesa broască și de a fi recompensat cu comorile pădurii magice. Acest slot are grafica plăcută bazată pe nuanțe de verde. Muzica blândă completează procesul de joc. Pe lângă acestea, slotul oferă o mulțime de bonusuri plăcute și oportunități în joc.

Principalul lucru în jocurile de noroc este, bineînțeles, câștigurile, Fairy Land  slot promite recompense considerabile.

În modul demo, primești 10000 de credite virtuale, dar dacă vrei să joci pe bani reali, va trebui să te înscrii (acest proces nu durează mai mult de un minut) și să faci un depozit.

Principalele caracteristici ale Fairy Land slot

Acest slot are 5 role și 9 linii de plată. Mărimea unui pariu începe de la 1 și poate ajunge până la 225 de credite. Interfața jocului este simplă și ușor de utilizat. Aceasta acceptă diferite moduri de ecran și este ușor de înțeles chiar și pentru un utilizator neexperimentat.

În partea de jos a ecranului, există taste, responsabile pentru o anumită funcție în joc. În partea stângă, există butoane de informații. În continuare, există tastele, responsabile pentru pornirea și oprirea jocului. Chiar în centru, există mai multe butoane pentru a face pariuri și a juca jocuri bonus. Și, în cele din urmă, în partea dreaptă se află butoanele de setare, menite să maximizeze fereastra de joc și să activeze sau să dezactiveze sunetul.

După ce te-ai familiarizat cu aceste taste și cu alte elemente de bază, este timpul să începi jocul propriu-zis.

Componenta de joc și simbolurile Fairy Land slot

Simbolurile de joc ale acestui slot machine sunt luminoase și vesele. Acestea sunt melci, fluturi și cameleoni printre altele, mai puțin atractive din punct de vedere grafic, cum ar fi literele BAR și numărul magic 7. Diferitele combinații ale acestor simboluri sunt capabile să vă înmulțească pariul inițial.

Cel mai bun simbol este, probabil, broasca. Acesta este capabil să vă înmulțească capitalul cu 40 în cazul în care cele trei broaște apar în același timp. Unii norocoși obțin cele cinci broaște pe toate cele 5 celule, iar venitul lor este înmulțit de 70 de ori în acest caz.

Un parior, care a reușit să adune combinațiile câștigătoare în prima etapă, are acces la o sarcină mai complicată, care este un joc de risc. În ea, oricine poate deveni proprietarul unui jackpot considerabil. Scopul principal al acestui joc este de a multiplica un capital inițial cu cel puțin două.

Fairy Land slot este un produs decent, care merită atenția jucătorilor.