1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Oliver’s Bar slot este un joc care aproape că fierbe de emoții și cocktailuri incredibil de atractive.

Jocul de păcănele oferă oamenilor posibilitatea de a se distra, imaginându-și că se află într-un loc confortabil la tropice.

Acest aparat de jocuri de noroc permite nu numai să joci gratuit, ci și să câștigi bani reali, cu condiția să fi trecut printr-o înregistrare obligatorie și să faci un depozit. Regulile și caracteristicile slotului devin clare aproape imediat, după ce ați făcut clic pe butonul “START”. Există cinci role standard și 9 linii posibil active, a căror valoare o poate stabili jucătorul singur. Pe fiecare rolă apar trei imagini de valoare diferită.

Sortimentul larg de cocteiluri poate forma combinații care dau premii relativ mici, dar totuși foarte plăcute. Simbolurile cu băuturi colorate sau accesorii vor aduce premii destul de importante. Un cuplu vesel care a venit să se amuze și o companie amețită vă vor asigura într-o mare captură.

Cel mai mare premiu este posibil atunci când bucătarul barului (poate că este Jamie însuși?) a fost abandonat. În acest caz, suma premiului depinde de pariul pe care l-ați făcut pentru runda respectivă. Pentru a seta un pariu faceți clic pe tasta cu autointitulare – veți vedea fereastra separată sub câmpul principal de joc cu suma pe care ați ales-o.

Toate imaginile, costul lor și cantitatea de excremente necesare pentru o combinație câștigătoare le găsiți în două tabele care se afișează după ce faceți clic pe butonul “INFO”. În aceeași secțiune, utilizatorul se poate familiariza cu comentariile despre alte caracteristici speciale ale Oliver’s Bar slot. Informațiile sunt foarte clare și simple, astfel încât nici măcar un jucător nou nu va avea întrebări.

Pe lângă simbolurile simple, există imagini speciale care pot deveni o surpriză plăcută pentru cei, care sunt puțin plictisiți de cursul obișnuit al jocului. Un pahar înalt, aburit, cu un cocktail complex reprezintă simbolul Wild al slotului. Acesta este capabil să înlocuiască alte imagini și să se răspândească pe mai multe celule, formând o combinație sau făcându-o mult mai puternică. Astfel, o astfel de imagine vă va aduce cu siguranță un premiu mare.

Simbolul Wild nu poate înlocui doar scatter-ul numit “Happy Hour” – acest simbol multiplică premiul începând cu două excremente și deschide un joc bonus începând cu trei excremente. Bonusul conține douăzeci de rotiri gratuite care se orientează în funcție de ultimul pariu pe care l-a făcut utilizatorul.

Este demn de remarcat faptul că în timpul jocului bonus toate premiile sunt înmulțite cu patru, iar dacă mai există încă trei excremente de simboluri scatter, utilizatorul primește încă 20 de rotiri gratuite. Un astfel de joc bonus poate continua atât de mult încât jucătorul îl va încheia cu o sumă impresionantă.

Oliver’s Bar slot bineînțeles, un joc de risc – aveți posibilitatea de a vă dubla câștigul. Pentru a alege această opțiune, apăsați butonul “Gamble”. Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți culoarea cărții luate din pachet. Jocul de risc se termină de îndată ce greșiți sau doriți să lăsați premiul la fel. Jocul online este prevăzut și cu butonul “Autoplay” – vă puteți relaxa și doar urmări cum crește premiul. Modul automat poate fi oprit în orice moment.

Acest aparat de jocuri de noroc are versiune demo, dar nu vă puteți bucura de toate funcțiile în timp ce jucați gratuit. Pentru a vă testa adevărata îndemânare trebuie să jucați în Oliver’s Bar slot pe bani reali, care devine accesibil doar după înregistrarea în cazinoul online dorit.