1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Iron Man slot se bazează pe cartea de benzi desenate unică cu același nume a companiei Marvel.

Benzile desenate ale studioului Marvel sunt populare de mult timp printre fanii genului. Playtech, în colaborare cu Marvel, creează sloturi care atrag atenția multor jucători prin povestea și oportunitatea de a câștiga. În Iron Man slot vei lupta împotriva răului, vei distruge inamicii și vei obține jackpoturi. Grafica acestui slot încântă, vei fi fericit să joci acest nou. Într-o epocă a dezvoltării tehnologiei, ficțiunea devine foarte populară, iar benzile desenate creează și promovează un univers fantastic cu personaje fictive.

Tematica benzilor desenate și-a ocupat ferm pozițiile în industrie, așa că creatorii de sloturi nu pot ignora o bandă desenată atât de populară Iron Man. Miliardarul Tony Stark este încă carismatic cu prietenii și este nemilos cu dușmanii. El îl va ajuta pe gamer să se ocupe de toate tulburările și să împartă cu el profitul.

Iron Man slot realizat în conformitate cu tendințele moderne și are un design luminos, atractiv și special. Câmpul de joc este pe un fundal de Burgundia, unde toate culorile și ideile benzii desenate transferate. Atmosfera slotului corespunde cu povestea filmului. Animația din aparatul de slot Iron Man a fost creată în ciuda standardelor. Producătorul a refuzat tehnicile clasice în favoarea unor efecte speciale spectaculoase, și nu a fost o greșeală. Animația unică, efectele sonore dinamice și grafica modernă nu vor lăsa indiferent nici măcar pe cel mai experimentat utilizator.

Iron Man slot are 5 role și 25 de linii de plată. Jucătorul, în funcție de dorințe, poate activa una, 25 sau jumătate din linii.

Slotul are o caracteristică interesantă – două simboluri Wild cu imagini ale personajului principal. Imaginile, ca și designul general, sunt colorate și saturate. Fallout de două, trei și patru Wild va aduce un multiplicator de ×10, ×70 sau ×350. Atunci când două Wild-uri apar pe a doua, a treia sau a patra rolă, una sub cealaltă, jucătorul va primi Jackpot-ul. În acest caz, câmpul este umplut cu caractere, iar jucătorul câștigă 5 000 de credite pentru fiecare personaj atribuit. În cazul în care două Wilds apar pe două linii, mărimea profitului jucătorului va fi, de asemenea, impresionantă. Două simboluri diferite vor aduce 8 credite în fiecare alocat, trei vor aduce 30 și cinci – 750.

Simbolul Scatter este logo-ul Iron Man slot, acesta declanșează jocul bonus. Cele două logo-uri vă vor returna resursele cheltuite, trei logo-uri vor crește pariul de 3 ori, iar cinci simboluri vor aprecia cu coeficientul de 100. Trei simboluri Scatter declanșează jocul bonus, în care utilizatorul va elimina rachetele și va obține premii câștigătoare. Numărul maxim de rachete este de 6, dar ca premiu, jucătorul poate primi rotiri gratuite, multiplicatori sau premii în bani. Numele jocului este “Missile attack”.

Portretul personajului principal fără costum oferă jucătorului un multiplicator de ×25 pentru cele trei imagini, patru vor da ×100, iar cinci imagini vor aduce un profit de 500 de pariuri.

Imaginile cu punga cu bani și rachetele balistice vor aduce 15, 50 și 200 de procente pentru 3, 4 sau 5 simboluri.

Simbolurile de cărți aduc, de asemenea, un profit; producătorul a rămas fidel tradițiilor în acest sens. 9 și 10 aduc cote de 7, 20 și 75 pentru fiecare cădere a numărului standard de imagini care este de 3, 4 sau 5. Jack sau Queen va acorda 10, 25 sau 100 de credite. Regele și ACE sunt cele mai generoase simboluri de cărți – vor oferi cote de 12 – 150.

Compania Playtech a adăugat un Jackpot progresiv la Iron Man slot. Cele patru Jackpot-uri ale jocului sunt Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power. Rularea jocului este complet aleatorie.

Potrivit dezvoltatorilor, apariția rundei bonus este afectată de mărimea pariului – cu cât este mai mare, cu atât șansele sunt mai mari. În procesul de joc există 20 de celule pe care jucătorul le va deschide aleatoriu. Scopul principal este de a colecta trei simboluri identice ale fiecărui Jackpot în timp, astfel încât jucătorului i se cere eficiență. În cazul în care timpul a expirat și obiectivul nu este atins, banii ard.

Prin urmare, Iron Man slot are posibilități deosebite de câștig de bani.