1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.58 în afară de 5)
Loading...

Diamond Trio slot este un joc care îți propune să te lupți cu frumoasele gardiene ale unui loc secret.

În acest joc, jucătorul întâlnește un trio de fete pricepute care stau de pază la un depozit de pietre prețioase. În general, aceasta este un fel de activitate de divertisment în stil de spionaj. Puteți beneficia de oportunități de câștig luxuriante sau puteți alege să jucați într-un mod gratuit, în care nu este necesară înregistrarea.

Modul de joc și combinațiile câștigătoare

În acest simulator de slot, există 5 role, fiecare dintre ele prezentând 3 simboluri de valori diferite. Jucătorul poate defini 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată active prin apăsarea unui buton relevant. Butonul BET este folosit pentru a face mizele pentru fiecare linie în parte. Pentru a supraveghea întregul proces de joc, există mai multe căsuțe speciale sub câmpul principal de joc, unde sunt afișate toate informațiile importante, cum ar fi soldul curent al contului, o miză pe linie și suma totală pariată. În aceeași zonă a ecranului, utilizatorul va fi rugat să facă o miză sau să retragă un premiu în cazul în care apare o combinație câștigătoare.

Toate opțiunile câștigătoare și plățile aplicabile sunt listate în două tabele, care pot fi accesate cu ușurință prin apăsarea butonului INFO. În această zonă de referință, puteți verifica toate imaginile simbolurilor disponibile în acest joc și valorile lor respective, precum și condițiile care trebuie îndeplinite pentru a lansa rundele bonus.

Diamond Trio slot, simbolurile de cărți aduc câștiguri mici, care sunt însă foarte încurajatoare. Combinațiile bazate pe imagini de pachete de documente secrete sau pistoale atașate de un picior de femeie vor aduce recompense mult mai mari.

Un Ferrari roșu de lux și un diamant, care este principalul obiect protejat, pot produce cele mai profitabile combinații disponibile în acest joc. Observați că deja două sau mai multe diamante care apar pe role vor forma o combinație câștigătoare.

Există și alte simboluri prezentate în acest joc care merită o mențiune specială: trei fete frumoase care stau în picioare pe gărzile depozitului de diamante. Aceste gagici fatale posedă capacități cu adevărat uimitoare în joc. Fiecare dintre ele poate servi ca wildcard pentru a înlocui un alt simbol de care ai putea avea nevoie pentru a forma o combinație câștigătoare.

În plus, atunci când imaginile a două fete apar pe orice poziție a câmpului de joc, jucătorul primește o rotire gratuită ca o șansă în plus pentru a reuși. Dacă toate cele trei fete apar pe orice poziție, sunt lansate 12 rotiri gratuite pe role cu ultimul pariu aplicat. În plus, toate câștigurile obținute în timpul acestor rotiri gratuite sunt dublate automat. Dacă cele trei fete apar din nou în timpul acestei serii, jucătorul primește încă 12 rotiri gratuite, ceea ce îi crește exponențial șansele de a câștiga un premiu uriaș.

Pornirea automată este un buton popular care oferă jucătorului posibilitatea de a se relaxa complet și de a beneficia de modul de învârtire automată a slotului. Așadar, poți să stai liniștit și să privești cum jocul curge fără niciun efort din partea ta. Apăsarea aceluiași buton readuce imediat jocul în modul principal. Această caracteristică face ca jocul să fie o modalitate perfectă de a scăpa de stres după o zi de muncă grea.

Orice activitate de manipulare a diamantelor este considerată a fi plină de riscuri. În conformitate cu acest concept, Diamond Trio slot le oferă utilizatorilor săi o experiență palpitantă sub forma unui joc riscant de dublare de fiecare dată când câștigă. În mod tradițional, acest test presupune ghicirea culorii unei cărți prin apăsarea butoanelor ROȘU sau NEGRU. În caz de succes, jucătorul poate repeta încercările până la primul eșec.

Pentru a debloca toate funcțiile disponibile, utilizatorul trebuie să finalizeze un proces ușor de înscriere, care deschide o întreagă diversitate de emoții și beneficii ale jocului cu Diamond Trio slot pe bani reali.