1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.68 în afară de 5)
Loading...

Mysteries of Notre Dames slot se bazează pe faimoasele cărți ale lui Victor Hugo și te cufundă în lumea gotică.

Acest joc de păcănele unic a fost creat de compania Novomatic și este dedicat spectacolului muzical franco-canadian recunoscut la nivel mondial “Notre Dame de Paris”. Spectacolul a fost prezentat pentru prima dată la Paris în 1998 și s-a dovedit a fi atât de popular încât a fost înscris în Cartea Recordurilor Guinness. Povestea din carte se potrivește perfect cu tema riscantă a sloturilor.

Acțiunea jocului are loc în interiorul zidurilor de la Notre-Dame de Paris. Atmosfera misterioasă și întunecată care domnește acolo se adaugă la emoție și pericol. Singurul personaj care este dispus să ajute jucătorul este cioara neagră. Va trebui să învârtiți rolele și să așteptați să apară o combinație câștigătoare. Este lună plină acum, iar piesele de tracerie pot forma combinații câștigătoare. De îndată ce obții una, ai grijă la personajele malefice! Monștrii înfricoșători păzesc super-premiile și nu ți le vor da fără luptă.

Jucătorii admiră designul neobișnuit al slotului Notre Dames: toate simbolurile sunt realizate sub formă de traforaj de fereastră, inclusiv cavaleri călare, dragoni oribili, unicorni și simbolul Wild sub forma unei coroane de aur și a unei cupe antice ca simbol Scatter. Deși atmosfera generală este destul de întunecată și sumbră, aceasta nu respinge utilizatorul – veți fi interesat de joc.

Slotul Mysteries of Notre Dame se află pe 5 role, 20 de linii active și 9 simboluri. Există câteva lucruri care fac ca acest joc să iasă în evidență. Împreună cu un design luminos și atrăgător, acest slot machine dispune de așa-numita “Avalanche”.

Navigarea este destul de simplă: toate butoanele sunt situate în partea de jos a ecranului. În primul rând, trebuie să alegeți pariul: găsiți butonul Bet și semnele Plus și Minus lângă acesta. În acest fel, veți mări sau micșora pariul. Alegeți suma și valoarea monedelor pe fiecare linie.

Poți alege cea mai mare miză făcând clic pe Max bet. Pentru a activa rolele, apăsați butonul Spin. Nu doriți să vă petreceți timpul dând click? Pur și simplu lansați jocul automat folosind Auto play. Puteți verifica soldul contului într-o fereastră specială. Butonul Help vă va arăta tabelul de plăți și regulile. Cu ajutorul Setărilor utilizatorului, puteți specifica efectele sonore, intensitatea și animația. Notre Dame este ușor de reglat și veți înțelege cu ușurință ce este ce.

După ce ați ales pariul, activați rolele și așteptați să apară o combinație câștigătoare. Atunci când trei sau mai multe simboluri similare formează o linie pornind de la rola din stânga, câștigi. Atunci când piesele de traforaj de fereastră au format o combinație, acestea se despart, iar tu primești alte piese care cad pe ecran.

În acest fel, puteți obține mai multe combinații câștigătoare fără să învârtiți rolele! Acest lucru se numește “Avalanșă” și se întâmplă de patru ori după rotire. Cu fiecare nouă Avalanșă, șansele tale de câștig și multiplicatorul cresc. În acest fel, puteți câștiga mai mult.

O astfel de caracteristică face ca Mysteries of Notre Dames slot să fie foarte atractiv pentru jucătorii care doresc să câștige o grămadă de bani prin simpla rotire a rolelor, fără a aștepta jocul bonus.

Simboluri

Există nouă simboluri ale traforajului Notre Dame de Paris. Două dintre ele sunt deosebit de valoroase: coroana de aur și cupa antică. Coroana este un simbol Wild care poate înlocui orice alt simbol, inclusiv Scatter. Cu ajutorul său puteți obține mai ușor o combinație câștigătoare. Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri Scatter, veți primi 10 rotiri gratuite: Scatterii care apar în timpul jocului bonus vă vor oferi, de asemenea, rotiri gratuite.

Ar trebui menționate și alte simboluri. Dacă obțineți un rând de cavaleri călare, pariul dvs. va fi multiplicat cu 2500, în timp ce un lanț de dragoni roșii vă oferă un multiplicator x1000. Cărțile de joc, dragonul auriu și un unicorn vă vor crește, de asemenea, câștigurile considerabil.

Mysteries of Notre Dames slot îi uimește pe jucători cu designul său, funcțiile speciale și multiplicatorii generoși. În plus, are o rată de plată de 98%, ceea ce este destul de mare! Nu vă temeți de atmosfera întunecată de la Notre Dame: acest slot vă oferă o șansă reală de a deveni bogat.