1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.47 în afară de 5)
Loading...

Hot Chance Deluxe slot este un joc clasic cu fructe, care conține atât de multe caracteristici interesante.

Principalul motiv pentru care Hot Chance Deluxe slot este recomandat pentru începători este interfața sa simplă: vei înțelege navigarea încă din primele minute de utilizare. În colțul din stânga jos puteți vedea suma de Credite (banii disponibili în contul dvs.). Fereastra Lines arată câte linii îți vor aduce câștiguri, atunci când vei învârti rolele.

Variante posibile în Hot Chance Deluxe slot:

  • doar linia din mijloc este activă;
  • liniile de sus și de mijloc sunt active;
  • toate cele trei linii orizontale pot aduce câștiguri;
  • linia diagonală din colțul superior stâng până în colțul inferior drept joacă împreună cu liniile drepte;
  • se adaugă încă o diagonală (de la colțul din stânga jos la colțul din dreapta sus).

Cu ajutorul butonului Bet/Lines (Pariu/Lini) puteți specifica valoarea pariului pe care îl faceți. Puteți alege 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 30, 50 și 100 de monede pe linie.

Bet este suma totală a pariului dvs. O obțineți atunci când pariul pe linie este înmulțit cu numărul de linii active. De exemplu, dacă faceți un pariu de 10 credite pe 5 linii, va trebui să dați 50 de credite.

Secțiunea de ajutor afișează tabelul de plăți, oferă setul de reguli și explică modul în care se formează combinațiile câștigătoare. Toți începătorii ar trebui să citească aceste informații pentru a înțelege dinamica jocului.

Butonul Gamble devine activ, în cazul în care câștigați, și permite lansarea jocului de risc (joc de dublare). Această opțiune este disponibilă doar în timpul rotirii manuale (nu poate funcționa în cazul jocului automat).

Butonul Start lansează învârtirea unei role, în timp ce butonul Autoplay activează învârtirea automată a rolelor, câștigurile fiind numărate automat. Linia situată deasupra butoanelor de joc arată suma câștigurilor; aici puteți face clic pentru a crește această sumă prin asumarea riscurilor.

Hot Chance Deluxe slot amintește de primele versiuni ale unui slot clasic. Are 3 role și 1-5 linii de plată câștigătoare. Pare să nu fie atât de mult, dar uneori 2-3 linii câștigătoare, iar dacă ai noroc – toate cele 5 linii aduc câștiguri.

Un jucător câștigă, dacă pe teren apar 3 simboluri similare. 2 simboluri nu sunt plătite – aceasta este o regulă tipică a sloturilor clasice. Valoarea câștigului este definită de simbolurile pe care le obțineți.

Simboluri

Există doar opt simboluri de bază în Hot Chance Deluxe slot:

  • Х – câștig minim cu multiplicator x 5.
  • Fructe (4 tipuri) – combinația a trei fructe similare vă va aduce un multiplicator x40. În acest slot, puteți vedea prune, cireșe, lămâi și portocale. Dacă aveți mai multe fructe de tipuri diferite, nu câștigați.
  • BAR – trei simboluri și mai mult îți vor multiplica câștigurile cu 60.
  • Stele – dacă obțineți 3 porniri la rând, pariul dvs. este înmulțit cu 200.
  • Șapte este o combinație rară, dar foarte profitabilă. Dacă obțineți acest jackpot, pariul dvs. va fi înmulțit cu 750.

Nu este suficient pentru tine? Atunci puteți risca și vă puteți multiplica câștigurile cu 3-5. Numărul de jocuri de risc disponibile depinde de combinația pe care o obțineți. Dublarea funcționează simplu: trebuie să ghicești culoarea cărții închise (roșu sau negru). Dacă reușești să o faci, câștigul tău se dublează.

Deși este foarte simplu, slot Hot Chance Deluxe te poate face să uiți de timpul pe care îl petreci în timp ce faci pariurile. Acest joc ar fi perfect pentru începători, deoarece poți juca cu credite virtuale, iar interfața este destul de cuprinzătoare. Slotul dovedește că simplu nu înseamnă plictisitor: poți obține o adevărată plăcere de a juca cu un aparat de fructe tradițional.