1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.67 în afară de 5)
Loading...

Merry Christmas slot va aduce un sentiment incredibil de luminos al sărbătorilor de iarnă în viața ta de zi cu zi.

Acesta este unul dintre cele mai amuzante jocuri online. Compania Playson l-a creat pentru ca cei mai romantici jucători să se regăsească în atmosfera de basm de iarnă, indiferent de vremea de afară de la fereastră.

Toți jucătorii, inclusiv doamnele și domnișoarele, care s-au săturat deja de fructe, “șapte”-uri, stele duble, papagali, creaturi spațiale și pirați, sunt înconjurați de atributele Crăciunului și ale Anului Nou.

Compania producătoare a dotat jocul cu simboluri de litere obișnuite, care aduc bani puțini, precum și cu imaginea specială a omului de zăpadă care aduce premii mai valoroase. Pictogramele lui Moș Crăciun și sania magică dau posibilitatea de a prinde solid după două căderi. Simbolul sacului de cadouri este o garanție a premiului, dacă este scăpat pentru cel puțin trei ori independent de poziția sa.

Regulile și caracteristicile specifice ale jocului de păcănele Merry Christmas slot

Un jucător nou poate fi confuz la început din cauza cantității enorme de posibilități de a câștiga niște bani în timpul sărbătorilor de Crăciun. Făcând clic pe tasta “Ajutor”, puteți obține cu ușurință toate informațiile despre plăți, runde bonus și configurarea combinațiilor.

Jocul începe atunci când utilizatorul apasă pe butonul “START” – cele cinci role standard se învârt și îl conduc spre câștig. După trei căderi ale simbolului de ceasuri (scatter), slotul vă poate oferi cincisprezece rotiri gratuite. Acestea vor fi orientate pe ultimul pariu, pe care îl puteți face apăsând butonul “Bet”.

Tasta specială “Linii” îi permite jucătorului să aleagă câte dintre ele vor fi jucate. Diapazonul variază de la una la douăzeci și una de linii. Ca în multe astfel de sloturi, există un simbol Wild – o imagine de masă festivă, care formează combinații mult mai benefice.

O altă caracteristică interesantă a Merry Christmas slot este un simbol Wild special în interiorul rotirilor bonus. Acesta arată ca Moș Crăciun cu săniile sale și are abilitățile simbolului Wild de bază. În plus, în modul de învârtiri gratuite, căderea unui alt simbol important al bradului de Crăciun îi va permite jucătorului să ia toate premiile din spatele copacilor.

În cazul căderii a trei simboluri scatter în timpul învârtirii gratuite, vor mai apărea încă cincisprezece – această caracteristică frumoasă face ca o captură mare să fie mult mai posibilă.

După fiecare câștig, utilizatorului i se propune să joace un joc de risc. Îți poți dubla premiul dacă ghicești în care dintre cele două cutii se află un teanc de monede de aur.

Toate butoanele de control sunt situate sub câmpul principal de joc. Acestea includ scorul total, cantitatea de linii active, pariul curent, pariul total și premiul curent în runda de procesare.

Există, de asemenea, tasta “Autogame”, pentru cei care s-au săturat de chestiile de Crăciun – jocul va face automat atâtea cicluri câte cicluri alegeți sau se va opri oricând doriți. Pentru a opri modul automat apăsați butonul “Cancel”.

Cel care s-a antrenat pentru a juca gratis la aparatul de păcănele Merry Christmas, a învățat toate regulile și principiile și este gata să se lase pradă emoțiilor sale poate trece la modul cu bani reali. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie să deschidă jocul online în browserul său și să treacă procedura obișnuită de înregistrare, care este simplă și rapidă. Acum sunteți gata pentru celebrarea profitabilă a Crăciunului Fericit. Fie ca norocul să fie mereu cu tine!