1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

King of Cards slot te va ajuta să devii un adevărat rege al meseriei de cartofor destul de neliniștit.

Poți primi rotiri bonus și numeroase oportunități chiar și atunci când joci gratuit. Încă de la începutul jocului, jucătorul trebuie să aleagă o cantitate de linii, pe care se plasează pariul. Pentru a face acest lucru, trebuie să apăsați unul dintre butoanele cu numere de la 1 la 9 pe ele. Apoi trebuie să stabiliți un pariu care va fi de la 1 la 100 de credite. Pentru a stabili valoarea pariului trebuie să apăsați de mai multe ori un buton “Bet One”, până când pariul este ridicat la nivelul necesar. O sumă aleasă de jucător în această etapă va fi pusă pe fiecare linie activă.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită unui buton “Bet max”, care vă permite să puneți 100 de credite pe toate liniile deodată. O tastă “Start” lansează toate rolele în același timp. O funcție de pornire automată, care activează un proces de joc continuu, este, de asemenea, avută în vedere în King of Cards slot.

King of Cards slot poate oferi o cantitate mare de simboluri, care formează diferite combinații și aduc bani direct în buzunarele jucătorilor. Pentru a vă familiariza în detaliu cu un grafic de simboluri și cupoane, puteți apăsa un buton “Info”.

Ca și în alte jocuri cu subiecte de cărți, cel mai valoros element în acest joc este jokerul. Acesta vă poate ajuta să aduceți cupoane mai mari și să înlocuiți alte cărți într-un proces de formare de combinații. Pentru aceste combinații există o plată dublă a câștigului.

Jokerul înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului scatter. Atunci când obțineți acest simbol, obțineți un câștig, care este egal cu valoarea unui pariu înmulțit cu numărul de linii active și cu cotimentele corespunzătoare (care pot fi de 2, 5, 20 sau 500). În cazul în care pe butoaiele slotului Kings of Cards apar mai multe simboluri deodată, jucătorul va putea participa la rotații gratuite.

Celelalte simboluri sunt, de asemenea, benefice și aduc câteva câștiguri generoase în portofelele jucătorilor. Construit de o companie populară Novomatic, acest aparat a devenit bine cunoscut printre iubitorii de emoții și senzații tari.

King of Cards slot a devenit atractiv datorită caracteristicilor sale principale:

  • Aspect încântător;
  • Sunet grozav;
  • O mulțime de oportunități de joc pentru jucători;
  • Interfață confortabilă, ușor de înțeles chiar și pentru începători;
  • Sistem generos de plăți.

Poți să formezi o mulțime de combinații și să obții un câștig mult dorit într-un timp destul de scurt. Fiind original, designul slotului are un rol important în procesul unui joc. Deoarece conduce și la relaxare și la un set corect, vă ajută să elaborați o strategie calitativă și câștigătoare.

O cantitate mare de bonusuri plăcute și runde suplimentare vor face cu siguranță procesul de joc mai interesant și mai captivant.

Cel mai probabil, fiecare iubitor de emoții a putut să se ocupe de multe jocuri de savoare, în care cărțile sunt elementele principale. Dar nu fiecare a putut să încerce puterea acestui slot care conținea toate avantajele, inclusiv plăți generoase. Acest tandem vă va ajuta cu siguranță să vă relaxați și să aduceți noi emoții interesante.

Un joc de risc în King of Cards slot

Acest joc vă va ajuta să vă înmulțiți fondul. Procesul unui joc de risc este destul de ușor. În fața unui jucător apare un câmp cu o carte situată în mijlocul unui ecran. Pentru a vă multiplica câștigul, trebuie doar să ghiciți o culoare a cărții inversate.

Vă dorim jocuri de succes și câștiguri solide, pentru că cu King of Cards slot, pentru că este absolut posibil!