1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Gryphon’s Gold slot este plin de magie mistică și îți va aduce o mulțime de câștiguri sincere.

Cine a spus că jocurile de noroc și fantezia sunt incompatibile? Dimpotrivă, ele se completează perfect una pe cealaltă. Toți fanii magiei, ai misterului și ai creaturilor de basm vor aprecia cu siguranță Gryphon’s Gold slot, care a fost dezvoltat de Novomatic.

Acesta are o interfață tradițională de slot – 5 role și de la până la 9 linii de plată. Butoanele de reglare a pariurilor sunt situate mai jos. Puteți selecta singur numărul de linii de plată active. Este posibil să alegeți doar numărul impar – 1, 3, 5, 5, 7 sau 9. Pariul crește de același număr de ori, respectiv de același număr de ori.

Valoarea minimă a pariului este de 1 credit (dacă alegeți 1 linie de plată), în timp ce valoarea maximă este de 900 (9 linii de plată cu 100 de credite pe o linie de plată). Cu cât pariați mai mult, cu atât mai mult puteți câștiga. Puteți reduce pariul și să jucați mai mult timp, sau îl puteți seta la maxim și să jucați la risc.

Apropo, câteva cuvinte în ceea ce privește creditele. Puteți ajusta valoarea pariului cu ajutorul butonului Coin – 0,5, 1 sau 2 monede. 1 credit este egal cu 1 monedă în mod implicit, dar aveți posibilitatea de a schimba acest raport, oricând doriți (cu excepția rotirilor gratuite).

Puteți începe jocul manual, făcând clic pe Start. Acest lucru vă va oferi o singură rotire. Alternativ, utilizați un Start automat și va trebui doar să primiți câștigul. Probabil, principalul dezavantaj al modului automat – nu are modul Runda de risc, care ar putea să vă dubleze câștigul.

Runda de risc

Odată ce aveți o combinație câștigătoare, folosiți butonul Gamble pentru a începe Runda de risc. Apoi, vi se va oferi să ghiciți cartea. Selectați roșu sau negru și faceți clic pe Gamble. Dacă ați ghicit, atunci premiul vi se dublează. Faceți clic din nou pe Start pentru a obține premiul și reveniți la modul normal.

Combinații câștigătoare și simboluri

La fel ca multe alte sloturi, Gryphon’s Gold slot are simboluri standard și speciale. Simbolurile standard aduc succes în combinații de 2, 3, 4 sau 5 simboluri la rând în cadrul liniei de plată. Apăsați butonul Info pentru a afla mai multe despre combinațiile câștigătoare și câștigurile.

Printre simbolurile standard se regăsesc și simbolurile clasice ale cărților – 9, 10, J (Jack), Q (Queen), K (King) și A (Ace). Acestea formează cele mai ieftine combinații, variind de la 9 la As ca într-un pachet de cărți convenționale.

Simbolurile standard includ, de asemenea, Unicornul, Vrăjitoarea, Piticii, Castelul și Ciupercile magice.

Simbolurile speciale ale Gryphon’s Gold slot

Să ne uităm la simbolurile speciale. Grifonul de aur este un simbol wild. Acesta înlocuiește orice altă imagine (există însă o excepție, atunci când se află la începutul liniei de plată). Mai mult, îți dublează premiul atunci când se află în cadrul unei combinații câștigătoare.

Iată un exemplu. Ați pariat 1 credit și obțineți o combinație de trei ași. Aceasta vă va aduce pariul inițial înmulțit cu 1000. Dacă primele două simboluri de pe linia de plată sunt Ași, iar al treilea este Grifonul, atunci veți primi pariul mărit de 2000 de ori. Bineînțeles, simbolul Gryphon vă aduce cea mai mare combinație câștigătoare. Linia de plată cu 5 Gryphon face ca visul să devină realitate: un premiu de 900 000 de credite!

Simbolul Stejarul magic este un simbol Scatter. Acesta nu poate fi înlocuit de Gryphon. Trei astfel de imagini (nu este necesar să fie la rând) vă oferă un bonus special de 15 rotiri gratuite. Învârtirile bonus se joacă în modul Auto.

În caz de succes, toate câștigurile dvs. vor fi înmulțite cu 3! O nouă combinație de trei Magical Oaks va reporni contorul de rotiri gratuite. Rețineți că nu este permisă modificarea sumei creditului în timpul rotirilor gratuite.