1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, medie: 4.66 în afară de 5)
Loading...

Blood Suckers slot are o atmosferă misterioasă creată de adevărații maeștri ai nopții.

Fii sigur că acest joc de păcănele generos oferă câștiguri! Vampirii și alte personaje gotice sunt foarte populare astăzi. O mulțime de seriale TV, filme și cărți sunt despre acești sugători de sânge. Mii de jocuri cu un complot similar atrag jucătorii din întreaga lume.

Aparatele de joc ar trebui să urmeze, de asemenea, cele mai recente tendințe. Este imposibil de evitat tematica vampirilor. Compania Net Entertainment a dezvoltat Blood Suckers slot. Atmosfera sumbră a unui stil gotic medieval, coloana sonoră înfricoșătoare și grafica excelentă vă permit să vă scufundați în această lume interesantă a vampirilor.

Regulile jocului de păcănele Blood Suckers

Înainte de a începe jocul, trebuie să faceți clic pe Coin Value și să alegeți valoarea unei monede. Aceasta este exprimată în credite. Valoarea minimă este de 0,01 credit pentru o monedă, în timp ce valoarea maximă este de 25.

După ce ați selectat numărul de credite dintr-o monedă, trebuie să faceți un pariu pe linia de plată. Puteți face acest lucru făcând clic pe Nivelul pariului. Puteți paria de la 1 la 4 monede pe o linie de plată. În plus, făcând clic pe Bet lines (Linii de pariu), este posibil să alegeți numărul de linii de plată disponibile, de la 1 la 25. Ultima tastă este Bet Max. Aceasta vă permite să faceți un pariu maxim. Aveți grijă, aceeași tastă pornește și jocul.

Pentru a câștiga, trebuie să aduni trei simboluri identice pe toate liniile active ale acestui slot. O combinație câștigătoare poate fi construită nu doar în rândul central. Acesta este un mare avantaj pentru jucătorii. Mai trebuie menționat încă un bonus. Dacă jucați într-un număr mare de linii de joc (maxim 25), câștigurile și plățile se vor face chiar și pe diagonală. Acest lucru se face pentru a crește șansele jucătorului de a câștiga.

Jucătorul poate găsi trei simboluri speciale. Acestea conțin o imagine și o inscripție, care indică o anumită acțiune. Ca simbol Wild acționează o imagine puțin înfricoșătoare a mușcăturii. Bătrânul vampir mușcă o blondă tânără și frumoasă. Simbolul wild poate înlocui orice altă imagine, cu excepția celor bonus și scatter. Acesta aduce un câștig în valoare de la 5 la 7500 de credite, în funcție de combinația de la 2 la 5 simboluri identice.

Miza și toporul sunt simbolurile care activează jocul bonus. Combinația lor trebuie să fie formată din 3-5 imagini identice.

O mireasă vampir este un scatter și poate aduce jucătorului 10 rotiri gratuite. De la 2 la 5 simboluri scatter îi oferă jucătorului un profit de până la 100 de pariuri.

Alte simboluri pot aduce bani jucătorului doar dacă 3-5 dintre ele formează o combinație. Usturoiul și arbaleta argintie oferă jucătorului raportul 2-75. Cărțile antice și sticlele cu poțiune aduc de la 5 la 100 de monede. Portretele Prințesei Întunericului îți dau de la 10 la 25 de pariuri. Dracula într-o cămașă mov sau un vampir verde vă oferă de la 15 la 250 de rapoarte. Trei vampiri cu pălării roșii vă aduc un raport de 50, iar cinci dintre ei vă oferă jackpot cu un raport de 500.

Învârtiri gratuite în Blood Suckers slot

Sistemul de rotiri gratuite din acest slot este foarte benefic. Pentru a obține 10 rotiri gratuite, trebuie să colectezi o combinație de 3 simboluri scatter. Profitul pe care l-ați primit în timpul acestor rotiri gratuite este triplat. Acesta nu este disponibil pentru versiunea gratuită a jocului.

Descrierea jocului bonus

Acest joc începe dacă colectezi combinația de miză și topor. Veți vedea 12 sicrie. Sarcina ta este să ghicești în care dintre ele sunt ascunși vampirii. Dacă jucătorul ghicește, primește premiul.

Verdict

Nu există atât de multe sloturi în lumea modernă a jocurilor de noroc care ar putea transmite atmosfera gotică. Dezvoltatorii acestui slot au făcut tot ce au putut. O coloană sonoră grozavă și o grafică fantastică vă permit să vă scufundați în lumea vampirilor.

Orice jucător poate câștiga în acest slot. Vampirii au fost mult timp considerați destul de generoși. Cu toate acestea, pentru a obține bogăția vampirilor, trebuie să supraviețuiești și să câștigi în Blood Suckers slot.