1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.74 în afară de 5)
Loading...

Bumper Crop slot este unul dintre primele aparate de jocuri de noroc 3D, care poate aduce bucurie jucătorilor din cazinourile online.

Acest joc de păcănele a fost dezvoltat de Playson, al cărui sediu principal se află în Malta. Dezvoltatorul a vrut să creeze un joc de noroc interesant și ușor de utilizat, referitor la agricultură. Chiar și un începător poate să se lupte cu nuanțele acestei aventuri și să profite la maximum de ea.

Creatorii au fost inspirați de ideea recoltei de toamnă. Atunci când un jucător pornește aventura, vede o curte verde cu 5 role și un fermier care stă în stânga lor. Bumper Crop are un fel de aspect caricatural, cu linii curate și culori strălucitoare. Misiunea este de a crește un copac sălbatic și un copac super-sălbatic.

Există 27 de linii de plată în acest joc de păcănele, iar jucătorul le poate folosi una câte una sau toate împreună, în funcție de propriile preferințe.

În primul rând, el trebuie să își seteze intervalul de pariere (dimensiunile fisei variază de la 0,01 la 5) și să selecteze liniile de plată. Apoi, el face clic pe săgeata “Spin”, iar rolele se învârt la nivelul de pariu preselectat. Jucătorul poate alege opțiunea “Max Bet”: în acest caz, el va seta pariul maxim, iar rolele se vor roti automat în funcție de acest pariu.

Bumper Crop slot are 2 arbori – unul Wild și unul Super-Wild. Un jucător le poate activa folosind lopata, sacul de semințe, vasul de udat, soarele și grădinarul (această ordine trebuie păstrată, de asemenea).

Copacii vor începe să crească atunci când jucătorul atinge unul dintre scatters într-o singură rotire. De îndată ce copacul ajunge la înălțimea maximă, acesta activează Free Spins. Numărul acestor rotiri depinde de numărul de fructe pe care jucătorul le are pe Copacul său. Atunci când a crescut un Copac Super Wild, acesta va primi zece rotiri gratuite.

În cele din urmă, trebuie să menționăm modul “Gamble”, oferit jucătorului după fiecare combinație câștigătoare. În acest mod, el primește două ghivece de flori, iar obiectivul său este să îl selecteze pe cel corect. Dacă reușește, își va dubla toate câștigurile; dar dacă alegerea sa este greșită, atunci va pleca cu mâna goală. În orice caz, este o ocazie perfectă de a încerca norocul jucătorului și de a câștiga bani reali.

Beneficiile mașinii de jocuri de noroc Bumper Crop.

Acest lucru este legat, în primul rând, de faptul că jocul are multe avantaje. Iată câteva dintre ele:

  • Jocul are o interfață simplă și intuitivă; nu vă va lua mult timp să înțelegeți cum se joacă, chiar dacă sunteți începător.
  • Dezvoltatorul a adăugat în slot o minunată ilustrație muzicală, ceea ce face ca jocul să fie mult mai interesant.
  • Tema aventurii este destul de simplă, dar interesantă.
  • Bumper Crop slot face plăți regulate către jucători. Acest lucru este foarte important pentru cei, care doresc să câștige bani reali.
  • Puteți utiliza o varietate de opțiuni, funcții și oportunități suplimentare.
  • Dacă nu aveți de gând să jucați pe bani reali, puteți selecta sloturi gratuite și vă puteți bucura de aventuri interesante fără niciun risc pentru economiile dvs.

Indiferent dacă o persoană joacă pe bani reali sau nu, Bumper Crop îi va ridica moralul, deoarece este foarte captivant.