1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.66 în afară de 5)
Loading...

Incredible Hulk slot – incredibila putere distructivă a faimosului răzbunător verde din universul Marvel este acum în mâinile tale. Funcțiile variate, plățile mari și grafica excelentă îl fac perfect chiar și pentru cei mai pretențioși jucători din România.

Vrei să te simți ca un adevărat supererou care se grăbește să întâlnească noi aventuri cât mai curând posibil? Atunci nu există nimic mai bun decât să joci acest slot. Minunatul Incredible Hulk slot de la compania Playtech oferă cu mândrie jucătorilor din România 5 role cu 25 de linii de plată. Sunt toate ale voastre, începeți procesul de joc încântător și obțineți din el nu numai o plăcere, ci și o contribuție considerabilă la bugetul familiei!

Beneficii și avantaje ale Incredible Hulk slot:

  • Celebra temă bazată pe povestea supereroului verde din cartea de benzi desenate și binecunoscutul blockbuster The Incredible Hulk cu Edward Norton și Liv Tyler.
  • Imagini simple și clare ale simbolurilor de joc.
  • Efecte sonore grozave.
  • Reguli de joc simple.
  • Plăți generoase cu numeroase bonusuri impresionante.
  • Alte avantaje care se descoperă în timpul jocului.

Acest joc de păcănele are numeroase avantaje și oferă jucătorilor săi un număr mare de soluții diferite în toate situațiile de joc. Efectele sonore elegante și originale vor permite jucătorilor din România să experimenteze atmosfera unică a unor aventuri adevărate.

Simbolurile principale ale aparatului de joc Incredible Hulk

Acest slot interesant și distractiv conține o mare varietate de simboluri aparținând unor teme diferite. Ca exemplu, acestea sunt pahare pline cu lichid verde, precum și mașini, elicoptere, avioane și valorile cărților de joc. Cele mai interesante, în acest caz, sunt simbolurile speciale, care permit primirea celor mai mari câștiguri. Simbolul wild îl reprezintă pe super-eroul însuși. Acesta apare înlocuind toate celelalte simboluri, cu excepția celui scatter. Primirea unei combinații câștigătoare de mai multe ori la rând înseamnă că portofelul tău cu siguranță nu va fi gol astăzi.

Aterizarea lui Hulk în centrul celui de-al treilea tambur vă va permite să vizionați un scurt film și extinderea întregului tambur, vă va aduce două rotiri suplimentare gratuite. Apariția simbolului wild pe a doua, a treia și a patra rolă, vă oferă o rotire gratuită pentru rola unu și cinci. Simbolul Scatter, logo-ul Incredible Hulk slot, obținut de 3 ori, îi va aduce jucătorului zece rotiri gratuite și multiplicarea pariului, de 5 ori crește automat pariul cu 100.

Pentru a obține jocul bonus este necesar să prindeți simbolul smash bonus pe prima și a cincea rolă simultan. Sarcina principală a jucătorului în această situație este de a sparge mașinile de poliție și elicopterele și dacă cel puțin unul este distrus, și atunci jucătorul norocos va primi un premiu foarte frumos.

Jocul acestui slot este destul de simplu și interesant, care cu siguranță te va prinde. Dacă vă decideți să faceți un depozit și să realizați mai multe niveluri în conformitate cu regulile și strategiile, succesul este garantat.

Caracteristicile Incredible Hulk slot

Incredible Hulk slot conține 5 role de tip standard, precum și 25 de linii de plată, în timp ce numărul lor poate fi activat. Există trei jocuri bonus, precum și rotiri gratuite.

Joc bonus

Aceasta este o adevărată descoperire pentru fiecare jucător care dorește să petreacă un timp minunat și, în același timp, să joace un joc interesant și captivant care poate face viața mai vie și mai interesantă. Jucătorul primește 2 rotiri gratuite în timp ce joacă, iar Hulk – simbolul său, rămâne pe a treia rolă. Nu mai există alte bonusuri în această combinație.

Jucătorul primește o rotire gratuită lăsând wild-ul să rămână pe role și să se extindă. Bonusuri suplimentare absente.

În timpul procesului de joc ca la aparate Incredible Hulk, jucătorul va trebui să distrugă mașini de poliție care dezvăluie numeroase bonusuri. Și apoi va fi nevoie să distrugă elicopterul care oferă multiplicatorul final pentru câștig.