1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Fruits and Sevens slot este un amestec fantastic de fructe incredibile și jackpoturi colosale într-un ambalaj vizual de calitate.

Regulile jocului ca la aparate Fruits and Sevens

În ciuda principiului extraordinar al jocului, slotul oferă multe caracteristici profitabile. Dacă doriți să le activați, trebuie doar să lansați roata norocului. Pentru început, jucătorul trebuie să seteze pariul, precum și să precizeze numărul de linii de plată active. După apăsarea butonului de pornire, tamburul de aventură se va roti, iar jocul poate fi considerat început.

Combinațiile de joc frumoase sunt deja primele care apar pe teren. Acestea sunt formate din simboluri existente și tot felul de caracteristici de joc. Vine timpul pentru jucătorii profesioniști, cărora le place foarte mult să joace pe mize mari. Cu toate acestea, Fruits and Sevens slot oferă și posibilitatea de a juca versiunea gratuită. Nu trebuie să faceți nici un pariu, dar fermecătorul, chiar și pentru jucătorii experimentați de sloturi, câștigurile vor fi indisponibile pentru dvs. Versiunea demo a slotului se distinge prin eleganță și un număr mare de oferte, care cu siguranță vă vor plăcea.

Aparatul de joc Fruits and Sevens oferă câștiguri regulate chiar și la pariul minim. Jocul de păcănele are cinci role cu simboluri care fac ca procesul de joc să fie foarte viu și animat. Numele jocului descrie ceea ce puteți găsi pe role – diverse fructe, cum ar fi pepeni, kiwi, portocale, mere și așa mai departe. Toate combinațiile câștigătoare au câștiguri generoase. Dacă doriți să aflați mai multe despre toate plățile disponibile, ar trebui să acordați o atenție deosebită tabelului rezumativ care conține caracteristicile de plată pentru fiecare simbol.

Cele mai valoroase simboluri ale acestui slot sunt șeptarii roșii, care pot aduce un câștig foarte generos unui jucător antrenat. În plus, există un joc bonus, care va crește câștigul de mai multe ori. După ce a atins un anumit nivel, iubitorul de sloturi va avea parte de un joc bonus cu o dublare fantastică a câștigului disponibil.

Despre Fruits and Sevens slot

Fructele sunt simbolul victoriei pentru numeroși jucători. Se presupune că dezvoltatorii mașinii de joc Fruits and Saves au prevăzut toate acestea și au decis să dea o nouă viață tuturor fructelor, pepenilor, portocalelor și altor fructe suculente. Acum ele devin semnele succesului și ale victoriei. Jocul de păcănele este generos pentru toată lumea, care dorește cu adevărat să joace și să primească premii. Mergeți cu ușurință la lideri, pe jackpoturile primite, dar aveți nevoie de o anumită îndemânare și un pic de noroc. În plus, participanților cei mai activi li se va permite să activeze jocul bonus pentru a dubla câștigurile, precum și modul de rotire automată.

Avantajele slotului de joc Fruits and Sevens

Fruits and Sevens slot este destul de simplu. Aici există fructe amuzante, șeptari, precum și numeroase combinații câștigătoare care vă vor plăcea cu siguranță. O caracteristică importantă a jocului video este o combinație de cinci șeptari, care vă permite să primiți imediat un câștig sau să mergeți la jocul de risc, totul în funcție de decizia jucătorului. Exact acest slot machine conține un câștig mare și foarte interesant, iar combinația care este reprezentată nu este altceva decât o cheie pentru activarea acestuia.

Jocul bonus

Fruits and Sevens slot are un design simplu și, în același timp, are un potențial financiar extraordinar, oferind jucătorilor numeroase oportunități incredibile de experimente. Atunci când un jucător primește numărul necesar de puncte bonus, acesta intră în runda bonus. Aici, cu o mare probabilitate, puteți câștiga un premiu generos, deoarece suma jackpot-ului este semnificativă!

Designul constructiv și calitativ, numeroasele caracteristici, calitatea efectelor de animație – toate acestea pot fi experimentate în timpul jocului fascinant al Fruits and Sevens slot, care oferă o stare de spirit excelentă absolut tuturor jucătorilor.