1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.72 în afară de 5)
Loading...

Alice in Wonderland slot este considerat a fi un fel de jocuri din Regatul Unit, plin de aventuri cu adevărat fascinante cu eroina din basmele lui Lewis Carroll și cu pisica zâmbitoare Cheshire.

Dacă ați fost vreodată sub impresia după ce ați citit cartea interesantă și inteligentă a lui Carroll, atunci slotul Alice în Țara Minunilor este un joc de hazard foarte interesant care vă va oferi mari emoții și plăcere. Acesta are 5 role. Veți avea ocazia să vă întâlniți cu lucruri și eroi bine-cunoscuți din carte, cum ar fi pisica Cheshire, regina Inimilor, Pălărierul și șoarecele Monya. Jocul oferă șansa corectă de a alege aproximativ 20 de linii active. Fiecare jucător este capabil să mizeze până la 500 de credite și să primească recent toate cele mai bune.

Regulile mașinii de jocuri de noroc Alice în Țara Minunilor

Jucătorii își pot obține plățile numai pe cele mai active linii. În plus, ei pot alege o strategie optimă și convenabilă pentru ei înșiși. Jucătorii profesioniști de cazinou dau un sfat pentru a începe procesul de joc cu rate mici, ridicându-le treptat, aceasta va permite să studieze în același timp strategia corectă de interacțiune cu Alice in Wonderland slot și să crească suma pe care o aveți în cont.

Suma de bani care este posibilă de câștigat în Alice in Wonderland slot.

Avantajele Alice in Wonderland slot este că există multe combinații, pe care le puteți reține foarte ușor. Cărțile de joc cu simbolul unui valet sau al unei doamne au cel mai mic coeficient. Acesta poate crește o rată doar până la 100 de ori. În ceea ce privește un rege și un as, în detrimentul lor există o creștere a unei rate de până la 150 de ori. Iată setul de simboluri care oferă jucătorilor șansa de a câștiga o victorie în diferite jocuri și de a primi o satisfacție reală dintr-un astfel de proces.

Simbolul principal într-o situație dată este pisica Cheshire. Veți putea câștiga o sumă mare de bani de până la 9000 de rate în cazul în care există cinci astfel de semne pe o linie. Alice în acest joc de cazino are funcții speciale. Dacă ea apare pe o rolă, semnele și cifrele cresc și lasă toate cuștile să se umple.

Dacă doriți să încercați să jucați slotul Alice în Țara Minunilor, atunci faceți-o! Nu veți avea niciun regret și veți avea multă plăcere în timp ce vă veți calcula bonusurile după numeroase derulări.

Duelul cu regina în Alice in Wonderland slot

Dacă doriți să jucați un joc gratuit, este necesar să participați la un joc de risc și să primiți tot ce este mai bun. Este posibil să o faceți după orice proces al unui premiu, și chiar în modul automat. Jucătorul va trebui să aibă o luptă împotriva reginei jocului, folosind cărți care se află o cămașă în sus, pentru a ghici mai mult. Prin urmare, este posibil să vă dublați premiul destul de qwickly, există multe șanse pe partidul dvs.

Simboluri/coeficienți în Alice in Wonderland slot

Imaginea principală care este reprezentată la acest slot de joc în România, este un portret al lui Alice, care este figura principală și simbolul, care nu are analogii în alte sloturi. În orice situație în care a căzut, ea începe rapid să crească și, în același timp, s-a scufundat.

Dacă Alice cade pe primul, al doilea sau al treilea rând, atunci pariorul din Regatul Unit poate câștiga un premiu egal cu rata generală la toate liniile. La apariția acestui premiu în câmpul celui de-al patrulea rând, mărimea unui premiu este egală cu suma dublă de la rata generală făcută la toate liniile. Zâmbetul pisicii Cheshire este un simbol wild care, la rândul său, poate înlocui toate celelalte semne.

Alte imagini de pe Alice in Wonderland slot pot face ele însele alte combinații și pot câștiga recompense generoase pentru aceasta.

Joc de risc în aparatul de păcănele Alice în Țara Minunilor

În plus, fiecare jucător din România poate participa la cursul jocului în Alice in Wonderland slot, deoarece el oferă o oportunitate de a crește considerabil mărimea premiului. În acest mod, în fața ochilor utilizatorului apar filme și cărți frumoase. Cartea reginei se află cu fața spre utilizator. Sarcina sa principală în acest moment – alegerea uneia dintre rămase. Dacă este posibil să se acopere cartea reginei, atunci suma premiului poate crește de două ori. Prin urmare, veți ajunge la o rundă următoare.