1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Book of Ra 6 Deluxe slot este un joc ca la aparate incredibil de popular, cu o atmosferă fantastică de aventuri egiptene.

Datorită capacității jucătorilor de a primi bonusuri solide și recompense generoase, jocul de păcănele se distinge printr-o atenție specială din partea jucătorilor experimentați.

Cum să obțineți bonus în aparatul de slot Book Ra 6 Deluxe?

Jucătorii au posibilitatea de a obține un bonus de 100% în aparatul de jocuri de noroc Book of Ra 6 Deluxe. Și, de asemenea, sistemul oferă o mare varietate de opțiuni și bonusuri. Există un număr mare de acțiuni și alte oferte benefice. Slotul are șase role și oferă jucătorilor posibilitatea de a juca gratuit. Puteți testa regulile, învățați “jetoanele” de bază și apoi, dacă doriți, faceți un depozit și începeți să jucați pentru bani reali.

Despre slotul Book Ra 6 Deluxe

Compania Novomatic a făcut o surpriză plăcută fanilor slotului său. Aparatul de jocuri de noroc este dedicat aventurierului și comorilor faraonilor “Book of Ra”. Nu cu mult timp în urmă, acest producător a lansat o versiune nouă, care are șase role. Slotul Book of Ra 6 Deluxe are câteva diferențe semnificative față de predecesorul său, dar există asemănări: sunet, plăți, joc bonus cu rotiri gratuite.

Funcția Extra Bet

Book of Ra 6 Deluxe slot are funcția Extra Bet, care presupune un pariu suplimentar. Dacă funcția este activată, atunci este activată a șasea rolă. Șansele de a obține un jackpot vor crește. Este șansa ta de a crește rata la jumătate!

Secretele de bază ale aparatului de păcănele Book of Ra 6 Deluxe

Ca atare, nu există secrete pentru a juca acest slot, cu excepția funcției Extra Bet. Merită să ne amintim, ceea ce spun recenziile în joc. Trebuie să obțineți un bankroll înainte de a începe jocul (secretul șase tambur).

În general, toate Book of Ra 6 Deluxe slot sunt profitabile, deoarece au un procent relativ mare de randament, mai degrabă decât în unele alte sloturi.

Prin urmare, are sens ca jucătorul să aștepte jocul bonus, înainte de a-l începe. Acest lucru indică faptul că, dacă există o cădere fericită a simbolului cărții, atunci norocosul parior din România primește un multiplu de 100 de la pariu.

Caracteristicile Book of Ra 6 Deluxe slot pe șase role

Fără îndoială, funcția unică a acestui joc este abilitatea de a activa 6 role cu un pariu suplimentar. După activarea celor 6 role, șansele de a câștiga rotiri gratuite cresc semnificativ, ceea ce face ca acest joc să fie atât de intrigant pentru milioane de jucători din Regatul Unit.

O rundă cu 3 rotiri este activată dacă există 3 sau mai multe simboluri scatter pe role, care sunt cunoscute și sub numele de Book of Ra. Runda bonus constă în 10 rotiri gratuite, iar dacă în momentul câștigării rundei bonus ai un pariu suplimentar activat, atunci acesta rămâne activ până la sfârșitul tuturor rotirilor gratuite, oferindu-ți o șansă și mai mare de câștig.

Liniile de joc

Acest slot oferă jucătorilor 10 linii de joc, acestea fiind amplasate în același mod ca și în versiunea anterioară a jocului. Pentru ca un jucător să se afle pe linia de joc, simbolul celei de-a șasea role trebuie să aibă o dispunere în același rând orizontal ca și simbolul celei de-a cincea role.

Cum se joacă?

Deoarece cel mai generos simbol din joc este un arheolog. Dacă există 6 astfel de simboluri, acesta va oferi o oportunitate de a crește rata de pariere de 15 000 de ori. Cel mai important simbol al slotului sunt Cărțile lui Ra 6. Cartea mistică are multe funcții – simbol liber, simbol wild și altele.

Învârtiri gratuite în aparatul de slot Book of Ra 6 Deluxe

În timpul rotirilor gratuite, un personaj, ales aleatoriu, devine scatter. Dar un astfel de simbol nu poate fi o carte. Dacă recuperați 3 cărți, acest lucru vă va oferi câteva rotiri gratuite suplimentare ale rolelor.

Joc cu risc

Câștigurile, care sunt obținute pe acest slot, pot fi ușor dublate. Pentru a face acest lucru, jucătorul trebuie să joace într-un joc destul de simplu, în care puteți alege culoarea costumului de cărți, care este ales complet accidental. Dacă jucătorul a ghicit cu succes culoarea, atunci mărimea câștigului său actual este dublată. În caz de eșec, suma este resetată la zero.

Avantajele Book of Ra 6 Deluxe slot:

  • Design sonor bun și de înaltă calitate;
  • Posibilitatea unui joc bun;
  • Generozitatea slotului, care vă permite să câștigați sume mari de bani;
  • Interfața simplă și intuitivă;
  • Subiecte interesante și fascinante.

Astfel, aparatul de pariuri Ra 6 deluxe se diferențiază de alte aparate prin numeroase avantaje și permite utilizatorilor din România să se distreze de minune. După ce ați jucat într-un astfel de slot după o zi de muncă grea, nu veți regreta, deoarece veți obține un maxim de emoții noi și impresii minunate.