1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.54 în afară de 5)
Loading...

Roller Coaster slot este soluția perfectă pentru a scăpa de munca de zi cu zi și a te simți din nou ca un copil fără griji într-un parc de distracții.

Roller Coaster slot oferă cinci role pentru joc. Fiecare rolă are 3 simboluri, iar plățile se pot face atât de la dreapta la stânga, cât și de la stânga la dreapta, însă doar o singură dată. În plus, există un simbol scatter, precum și unul wild, care le înlocuiește pe toate celelalte. Ca un punct culminant al aparatului de joc este un bonus special de roată panoramică care permite jucătorilor.

Beneficiile slotului Rollercoaster slot machine:

  • O interfață bine concepută, astfel încât fiecare jucător să poată crea oportunități excelente pentru el însuși.
  • O interfață simplă și intuitivă.
  • Noi oportunități de câștig.
  • Calitatea ridicată a jocului.
  • Efecte sonore și grafice bune.
  • Plăți generoase chiar și pentru noii utilizatori.

Simbolurile slotului

În timpul jocului, poți întâlni un număr mare de simboluri, a căror apariție îți va aduce cu siguranță momente de bucurie. De exemplu, unul dintre acestea este simbolul clovn împrăștiat – plata în această situație se acordă pentru numărul de simboluri care se află pe sloturi, indiferent de poziția lor. Dacă jucătorul obține o combinație câștigătoare care conține 5 astfel de simboluri, salariul total poate fi mărit de 50 de ori. O cabină de atracție verde este un simbol cel mai bine plătit din joc. Dacă pe prima linie apar 5 astfel de simboluri, atunci pariul va fi mărit corespunzător.

Simbolul Wild din joc, mașina roșie a rollercoasterului, este capabil să completeze combinațiile câștigătoare prin înlocuirea tuturor simbolurilor, cu excepția simbolului scatter. Acesta poate apărea doar pe rolele 1 și 5. Simbolul suplimentar este roata Ferris, care se poate suprapune peste unul dintre simbolurile apărute. Prin urmare, 2 simboluri pot ocupa aceeași poziție în același timp. În cazul în care roata și simbolul wild apar împreună, jucătorul câștigă minunat 2 rotiri gratuite. Creatorii Roller Coaster slot au încercat cu adevărat să îi intereseze și să îi încânte pe jucători cu numeroase surprize și momente de bucurie pe care le veți avea cu siguranță.

Rotiri gratuite

Desigur, slot Roller Coaster oferă o mulțime de rotiri gratuite pentru cei mai profesioniști jucători. Acestea sunt special concepute pentru a face jocul mai intens și mai viu. Dacă roata panoramică apare pe a treia rolă, iar simbolul wild, apare pe prima sau a cincea rolă, jucătorul va primi 2 jocuri gratuite. În cazul în care obține două simboluri wild, numărul de rotiri gratuite va fi mărit la 5. Cu fiecare astfel de rotire, există o șansă reală de câștiguri generoase.

Jocul de risc

Jocul de risc pe care îl oferă slotul Rollercoaster este cu siguranță demn de luat în seamă. După ce obțineți combinația câștigătoare, puteți folosi o oportunitate minunată de a juca jocul de risc, dublându-vă câștigurile. Regulile sunt simple. Este necesar să ghiciți culoarea cărții cu fața în jos. Dacă reușiți, veți obține câștigul dublu, dacă nu, pierdeți totul. Pentru un studiu detaliat al specificului de joc la slot machine, merită să jucați o versiune demo, chiar dacă nu aduce câștiguri și câștiguri plăcute. Veți putea să vă distrați în timp ce mergeți la atracțiile preferate și să vă bucurați de dulciuri virtuale.

Caracteristicile mașinii de Roller Coaster slot versiunea demo

Utilizarea creditelor virtuale va contribui la faptul că jucătorul începător înțelege cu ușurință setările slotului și va putea să îl configureze perfect pentru nevoile sale. Jucând o versiune demo a jocului, puteți decide cu ușurință asupra strategiilor, alegând o mulțime de linii (până la nouă). De îndată ce alegi strategia cea mai potrivită pentru tine, nu ezita să te înregistrezi și să începi să câștigi pe carusel!

Începând să jucați slotul Rollercoaster, veți putea dezvălui lumea atracțiilor virtuale și a emoțiilor plăcute care îi sunt asociate. Toate acestea vor face ca petrecerea timpului liber să fie cu adevărat specială și plăcută.