1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.55 în afară de 5)
Loading...

Aztec Empire slot este jocul care te va învăța răbdarea și determinarea indienilor.

Era indienilor s-a încheiat, lăsându-ne o mulțime de legende și secrete. Puteți încerca jocul în modul demo. Aceasta este o șansă excelentă de a învăța regulile, tabelul de plăți și valoarea simbolurilor, în timp ce vă elaborați propria strategie de câștig.

Cu Aztec Empire slot conține o mulțime de informații utile despre civilizația indiană: mentalitatea, religia, progresele științifice și meșteșugurile lor. În acest fel, veți combina un proces de joc plăcut cu un proces de învățare util. Acest slot va servi ca sursă de bani și cunoștințe prețioase pentru tine.

Interfața colorată și luminoasă a slotului atrage majoritatea jucătorilor. Pe fundal, puteți vedea faimoasa piramidă aztecă și o pădure verde cu copaci înalți. Rolele sunt împodobite cu simboluri tradiționale. Muzica tribală tradițională compune o atmosferă misterioasă și palpitantă. Jocul de păcănele are 5 role și 21 de linii care pot fi dezactivate (cu cât activezi mai multe linii, cu atât mai mari sunt șansele tale de câștig).

Simboluri

Simbolurile simple includ capul dragonului: acesta îți poate crește pariul cu x2 și până la x1000. Multiplicatorul depinde de numărul de imagini similare. Animalele și fructele îți vor crește pariul doar de 5 ori. Dacă primești cel puțin trei imagini de leopard, șef furios sau șaman viclean, pariul tău va fi multiplicat cu 10. Imaginile trebuie să apară din partea stângă a rolelor.

Masca de șaman auriu este un simbol Wild care poate înlocui orice alt simbol de pe teren. În plus, Aztec Empire slot are o caracteristică interesantă: simbolurile se pot extinde pe verticală peste trei imagini. Prin urmare, este posibil să primești trei Wilds în loc de unul. Pasărea Calibri este simbolul Scatter. În ciuda faptului că este mică, pasărea îți poate crește câștigurile de cel puțin 5 ori!

Joc bonus

Dacă obțineți trei piramide, puteți activa jocul bonus. Aici va trebui să ghicești o piramidă cu cel mai mare coeficient. Vi se va oferi una dintre piramide, dar puteți alege o altă piramidă de trei ori – coeficientul acesteia poate părea mai mare sau mai mic. Runda se poate termina oricând doriți, iar în rezultat veți primi piramida pe care ați ales-o.

Dacă aveți norocul să găsiți o piramidă de diamant, veți lansa super-jocul. Aici puteți alege un câmp dintre cele cinci rânduri. Câmpul poate fi fie gol, fie poate conține o comoară prețioasă. Simbolul comorii vă va crește câștigurile, în timp ce un șarpe vă va lăsa fără nimic.

Aztec Empire slot este un joc de care nu te vei plictisi niciodată, indiferent de cât timp îl joci. Interfața colorată cu aur strălucitor împreună cu simbolurile vă va arăta diversitatea culturii.

Împreună cu designul, jucătorul se va bucura de o abundență de opțiuni bonus: aici puteți găsi atât simbolul Wild, cât și simbolul Scatter, și puteți încerca jocul de risc. Aztec Empire slot este șansa ta de a obține o mulțime de informații utile despre indieni și de a descoperi comorile lor.