1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, medie: 4.57 în afară de 5)
Loading...

Cash Farm Deluxe slot creează o atmosferă confortabilă a vieții de la sat.

Această lansare de la Novomatic le va permite jucătorilor să se odihnească de agitația orașului și să se simtă ca un fermier adevărat. Jucătorii adevărați sunt fericiți să petreacă timpul cu plăcere și să aibă o șansă bună de a câștiga.

Veți aprecia cu siguranță realitățile vieții rurale și vă va plăcea grafica. Bucurați-vă de căsuțele și hambarele confortabile, de căpițele de fân și de animale. Simțiți-vă ca un adevărat proprietar al fermei și fiți gata să obțineți profit.

Există un gard de lemn format din cinci bârne cu 25 de linii de plată active. Numărul lor este constant. Gardul începe să se completeze cu imagini-simboluri și simboluri-imagini. Acestea sunt formate într-o combinație câștigătoare care vă oferă o sumă plăcută de bani.

O combinație a caracterelor alfabetice originale vă va aduce cel mai mic, dar, de asemenea, plata plăcută. Aceste simboluri sunt reprezentate ca niște bușteni stropite cu vopsea. Imaginile cu animale de fermă vă vor oferi un câștig mai semnificativ. Cocoșul amuzant și iepurele, calul și porcul vă vor oferi un premiu mai substanțial în combinațiile câștigătoare. Vaca este capabilă să aducă jucătorului un profit destul de considerabil.

O căsuță rurală cu un hambar este un simbol wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol, făcând astfel o combinație mai reușită. Dacă simbolul wild în sine apare de cel puțin 3 ori, acesta poate aduce beneficii semnificative, inclusiv cele maxime.

Cash Farm Deluxe slot nu are simboluri bonus. Cu toate acestea, există o imagine scatter specială. Dacă apare de cel puțin 3 ori, un câștig și o rundă bonus sunt garantate. În această rundă suplimentară, atunci când alegeți carul de fân din cele compuse în rânduri diferite, puteți crește câștigurile. Trebuie să o deschideți. Apoi, jocul bonus se oprește și câștigurile totale vor fi adăugate în contul curent.

Puteți studia toate plățile câștigătoare, configurațiile liniilor de plată active și posibilele bonusuri de premii făcând clic pe Ajutor. Acolo veți vedea toate informațiile necesare despre Cash Farm Deluxe slot.

Dezvoltatorii au conceput o schemă interesantă a fluxului de joc pentru Cash Farm Deluxe slot. Tehnologia Reel Refill înlocuiește rotirea tradițională a celor 5 roți. Pe garduri puteți vedea toate simbolurile posibile. Atunci când acestea construiesc combinația câștigătoare și vă oferă profit, ele dispar și sunt înlocuite de imagini noi. De asemenea, acestea pot construi o combinație câștigătoare împreună cu alte imagini. Jucătorul urmărește acest proces și primește suma premiului în contul curent. Dacă nu a existat nicio combinație câștigătoare, ciclul de joc începe din nou.

Există un joc automat special în Cash Farm Deluxe slot. Îl puteți juca făcând clic pe AutoPlay. Apoi, fluxul de joc axat pe ultimul pariu, care este activat făcând clic pe Line Bet, va continua fără un jucător până când acesta oprește AutoPlay.

Există, de asemenea, un joc de risc pentru acei jucători, care doresc să obțină nu numai profit, ci și o anumită explozie emoțională. Îți poți dubla câștigul, dacă poți prezice culoarea cărții cu fața în jos. Acest joc poate continua până când se ghicește culoarea corectă sau până când îl opriți. Cu toate acestea, rundele de risc sunt disponibile doar într-un joc real pe bani reali.

Dacă ați exersat deja versiunea gratuită a Cash Farm Deluxe slot și ați obținut un anumit succes, este timpul să treceți printr-o procedură de înregistrare obligatorie, dar absolut simplă. Aceasta nu durează mult timp și nu va cauza dificultăți. Apoi puteți începe să câștigați bani reali.