1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, medie: 4.73 în afară de 5)
Loading...

Caribbean Holidays Deluxe slot pentru cei care vor să plece instantaneu în Caraibe.

Caribbean Holidays Deluxe slot îl poate ajuta pe jucător nu numai să se scufunde într-o mare de emoție, ci și să își mărească propriul capital. Acei jucători, care au o anumită experiență, cunosc acest slot de mult timp.

Există o anumită posibilitate de a juca pe el pentru începătorii în lumea jocurilor de noroc. Aceștia vor simți o plăcere deosebită la prima încercare a jocului, pentru că nu este nevoie să se grăbească să facă primul depozit pentru a învăța regulile și a face prima rotire.

Este posibil să începeți să jucați acum! Acest lucru poate ajuta începătorul să își dezvolte strategia de rotiri și să învețe toate combinațiile și datele pentru a alege calea fidelă.

Slot Caribbean Holidays Deluxe a câștigat încrederea și predispoziția unui grup mare de oameni printre numărul mare de alte jocuri, care au prezentat în jocurile de noroc pentru o lungă perioadă de timp. Autori bine-cunoscuți de la Novomatic l-au dezvoltat și l-au susținut până în prezent.

Aparatul de păcănele Caribbean Holidays Deluxe va aminti despre momentele plăcute de soare din Caraibe pentru toți cei care iubesc vara fierbinte.

Popularitatea acestui slot crește în fiecare zi, iar numărul de utilizatori activi devine din ce în ce mai mare. Dezvoltatorii fac multe pentru a îmbunătăți serviciul de joc: modifică schemele procesului de joc, elimină erorile și îl traduc în limbi noi.

Procentul și variația de câștig sunt foarte mari. Fiecare, în felul său, își mărește șansele de câștig. Unii dintre ei aleg un anumit număr de linii sau o anumită dimensiune a pariului pe bază, alții folosesc metode speciale de rotație. Fiecare parior are o strategie personală de joc. Principalul lucru este că aceasta funcționează și aduce dividende și bani reali.

Modul de joc într-un slot machine Caribbean Holidays

Există cinci role cu 20 de linii standard în Caribbean Holidays Deluxe slot. Dacă câștigi și potrivești pe una dintre linii combinația de cărți necesară, aceasta va duce la multiplicarea punctelor tale cu un factor de 5 până la 10.000. Jackpotul este unul foarte solid, chiar și atunci când ratele sunt minime.

Dezvoltatorii Caribbean Holidays Deluxe slot, pentru a sublinia stilul unui climat tropical, selectează dalele de joc de redare pe ecranul rolei:

 • Set de cărți luminoase și colorate (simbolurile А, К, J și Q, numerele de la 9 la 10);
 • Cocktailuri amețitoare;
 • Palmieri verzi;
 • Flamingo roz;
 • Delfinii amuzanți;
 • Avion colorat;
 • Surferi curajoși;
 • Fete drăguțe și bronzate.

Este nevoie de doar câteva minute pentru a înțelege esența procesului de joc din jocul ca la aparate Caribbean Holidays Deluxe. Chiar și începătorii vor înțelege cu ușurință ce este ce. Principiile de bază ale interacțiunii cu Caribbean Holidays Deluxe slot sunt următoarele:

 • Toată rotația va fi efectuată cu ajutorul butonului “Start”;
 • Pentru a obține punctele câștigate, apăsați butonul “Collect”;
 • La început, selectați numărul de linii de plată și suma de pariu, care va fi pariată pe o singură rotire;
 • Combinațiile merg de la stânga la dreapta;
 • Toți coeficienții pentru câștiguri sunt afișați în meniu, dacă apăsați butonul “Table”;
 • Simbolurile speciale, cum ar fi cartea “9”, delfinul și fata, permit obținerea de bonusuri;
 • Surferul este un “scatter”.

Bonusurile Caribbean Holidays Deluxe slot

Dacă există mai mult de 3 avioane câștigătoare pe terenul de joc, jucătorii vor primi între 25 și 45 de rotiri gratuite.

Călătorie fierbinte și fascinantă spre insulele de emoție vă așteaptă doar la Caribbean Holidays Deluxe slot România. Puteți economisi cu ușurință bani pentru mult așteptata vacanță de vară. Poate că va fi o adevărată Caraibe? Totul depinde doar de tine și de activitatea ta personală!