1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, medie: 4.67 în afară de 5)
Loading...

Dracula’s Family slot – este un joc de noroc animat de nivel înalt, care va aduce emoții pozitive fanilor temei vampirilor.

Caracteristicile/caracteristicile aparatului de joc Dracula’s Family

Există un standard de 5 role pentru a juca, fiecare dintre ele poate conține 3 simboluri. Acestea creează anumite combinații. Jocul de păcănele are 15 linii de plată, iar fiecare jucător norocos poate alege dintre ele orice linie și poate obține rotiri gratuite. În plus, cu slotul Dracula’s Family, fiecare jucător se poate alătura jocului de noroc și poate obține din acest proces cel mai bun.

Simbolurile aparatului de joc Dracula’s Family

Simbolul principal apare doar pe ultima rolă; se numește “băieții gemeni”. Acesta poate înlocui alte simboluri, cu excepția celui scatter. Dracula’s Family -este însuși simbolul scatter, care este format nu pe toate rolele. În cazul în care trei astfel de simboluri cad, rata totală a câștigului este mult crescută.

Învârtiri gratuite în Dracula’s Family slot România

Rotirile gratuite fac întregul proces mai interesant și mai productiv. Dar, la început, jucătorul se poate bucura doar de un singur tip de rotație. După câteva jocuri câștigătoare, jucătorul poate obține cu ușurință acces la al doilea și al treilea tip de rotiri gratuite.

Primul tip este The Mad Multiplier (Multiplicatorul nebun). În timpul acestui proces este posibil să se mărească semnificativ mărimea câștigului care va duce la o sumă mare de profit și la alte schimbări pozitive.

Al doilea tip – este Dragostea eternă. Există 15 rotiri în timpul cărora simbolurile vor dispărea de pe role, lăsând loc unor obiecte speciale. Acestea au alte schimbări și caracteristici. Acest simbol apare în joc ca fiind cel mai generos și special.

Al treilea tip de simboluri este Bonusul Wild Whistle-Heads. Sunt mai multe rotiri care se efectuează la cererea jucătorului și care pot aduce câștiguri substanțiale.

Un alt tip de câștiguri – un Drum Shift. În timpul fiecărei ture, multiplicatorul de plată crește semnificativ pentru noile combinații. De asemenea, jucătorul poate face și alte modificări.

Joc de risc în Dracula’s Family slot

Dacă doriți să măriți cu ușurință câștigul primit într-o rundă de slot, puteți lua parte la jocul de risc. Pentru a face acest lucru, de îndată ce va apărea o combinație câștigătoare, faceți clic pe butonul de risc. Ca rezultat, norocosul va ajunge la o criptă cu două sicrie. Într-unul dintre ele există o sumă de plată, care este mărită de 2 ori. În al doilea există doar lilieci. Jucătorul are posibilitatea de a risca de mai multe ori.

Dracula’s Family slot are simbolurile speciale și rundele cu premii care oferă cele mai favorabile condiții, precum și alte câteva caracteristici. Intervalul de pariere pentru acest slot este suficient de larg, astfel încât modelul va fi interesant pentru oameni, indiferent de capacitățile lor financiare și preferințele personale. Fiecare secvență câștigătoare constă într-o anumită combinație.

Dracula’s Family este un slot machine foarte popular din Regatul Unit. Oferă opțiuni excelente. Dintre toate opțiunile, puteți alege cea care vi se potrivește.

Jocul de păcănele Dracula’s Family este o mare oportunitate de a vă odihni atât pentru trup cât și pentru suflet. Acest fapt este valabil în special pentru acei profesioniști cărora le place să rămână în centrul atenției și au primit multe șanse de a câștiga.