1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, medie: 4.74 în afară de 5)
Loading...

Golden Sevens slot este unul dintre cele mai populare aparate clasice și pline de culoare, care îți va aduce succes și bani fără limite. Acest slot are 20 de linii și 5 role.

5, 10 sau 20 de linii câștigătoare pe 5 role îți pot aduce un câștig mare și șansa de a obține un jackpot mare.

Golden Sevens slot are un jackpot, care este progresiv obișnuit. Acesta este pentru toate pariurile plasate. Fiecare miză are propriul jackpot.

Acest slot machine va fi foarte util pentru începători și pentru utilizatorii experimentați, deoarece toată lumea poate obține beneficii: începătorii vor primi o experiență uriașă și o adevărată formare a abilităților de îndemânare profesională, utilizatorii experimentați din Regatul Unit vor avea o șansă pentru a câștiga bani reali.

Aparatul de jocuri de noroc Golden Sevens are o mulțime de simboluri, prin combinații reușite ale căror combinații puteți obține câștiguri monetare solide. Există semne tradiționale – clopote, cupluri dulci, simboluri wild, semne scatter. Toți jucătorii de noroc din România așteaptă momentul în care apare o combinație interesantă.

Avantajele Golden Seven slot:

  1. Interfață ușor de utilizat;
  2. un bun acompaniament muzical;
  3. Grafică calitativă;
  4. Un sistem generos de bonusuri și stimulente.

Dacă doriți să începeți să jucați jocul ca la aparate Golden Seven, trebuie doar să faceți clic pe butonul “Start”. Jocul de păcănele are 5 role și 20 de linii de plată, numărul de linii pe care fiecare jucător îl poate alege independent. Toate aceste caracteristici sunt disponibile în mod gratuit pentru fiecare jucător.

În complotul slotului poate fi urmărită o notă de un fel de nostalgie. La urma urmei, noul Golden Sevens slot amintește de atmosfera versiunii anterioare prin sunet și simboluri. Există numeroase fructe – cireșe, portocale, portocale, cremă și un clopot de aur. Următoarea treaptă în gradul de valoare merge la pepene verde și la unele simboluri de cărți. Apropo, semnele de carte nu sunt nimic mai mult decât o tradiție, dar ele permit jucătorului să obțină mai multe câștiguri. Cum cele mai valoroase simboluri sunt cele șapte, acestea aduc jucătorilor câștiguri maxime.

Caracteristicile aparatului Golden Seven

Caracteristica principală este reprezentată de simbolurile prețioase ale șeptarilor, care pot cădea pe o linie. Nu există mai mult de două dintre ele, dar dacă vedeți unul roșu, câștigul va crește semnificativ. Al doilea șapte acționează ca un simbol wild, astfel încât puteți înlocui alte semne cu acesta, aducând în contul dvs. câștigurile.

Unele sloturi au jocuri bonus tradiționale, dar există și alte posibilități de a obține premii mari. La urma urmei, jackpotul din această versiune este cumulativ.

Așadar, dacă vrei să te distrezi – rulează roata norocului!

Regulile de joc în aparatul de slot Golden Seven.

Cu excepția plăților care au avut loc în mod regulat, aparatul slot machine are diferite și în alte avantaje sub forma unei interfețe ușor de utilizat, o grafică colorată și un design muzical melodic interesant.

Coincidențele premiilor pot varia de la trei caractere pe câmp, iar cireșele – până la două. În plus, numărul de linii depinde de șansele de câștig.

În versiunea demo Golden Sevens slot, profitul jucătorilor este virtual.